AKTUELNO

Ani nije bilo svejedno kad je čula ovo!

Širi auditorijum primetio je da se Ana Korać mnogo promenila otkad je stupila u vezu sa Davidom Dragojevićem, a ono što je neminovno je da sve više podseća na svoju suparnicu Aleksandru Subotić iz perioda kada je zbog svog bivšeg verenika bila omražena.

Voditelj Milan Milošević je u emisiji ,,Pitanja gledalaca" pročitao pitanje zbog kog je nastao opšti haos.

Foto: TvPink Printscreen

Govoriš stalno kako su svi zaboravili Aleksandru, a ti se stalno svađaš, histerišeš, lažeš. Šta se sa tobom dogodilo, pa si postala ista Aleksandra? Mi ćemo ti reći: ,,Dogodilo vam se isto, a to je David" - pitali su gledaoci.
Ja ne lažem, ja Aleksandru ne vređam nikad, ona je prva počela. Što se tiče Davida, sve je jasno kao dan, ali nema veze. Naravno da se čovek ponaša drugačije kad ga boli du*e. Kad si zaljubljen, naravno da ću da se svađam i naravno da me sada pogađaju neke druge stvari. Ja kad se svađam, to je sa klinkama. Imam pravo da odgovorim ako neko vređa mene ili slično. Ja sam samo pričala zašto ne želim da taj čovek bude ovde. Zbog čega? Razgovarala sam o nekim drugim stvarima sa produkcijom - rekla je Ana.

Foto: TvPink Printscreen

Ona se sad pravda da je zaljubljena, ali ja smatram da ona ne vidi tu promenu! Vi ste imali tri svađe žestoke! Ti si o sebi stvorila najgoru sliku, mi ti nismo potrebni! Samu sebe tovariš! Ti si bila protiv da on (Filip) uđe u rijaliti! - rekao je Lepi Mića.
Meni David ne dozvoljava da se ja svađam sa njim, ne voli to. Ja bih ga udavila! Evo, pitajte njega! - priznala je Ana.

Foto: TvPink Printscreen

Subotićeva nije mogla, a da se ne uključi u ovaj razgovor.

Ružno je ovo što ću ja da kažem, ne želim nikome nesreću. Nju stiže karma, zaista. Ona postaje ista onakva kakva sam ja bila kad sam ušla. Nisam želela problem. Svoju vezu sam predstavljala kao bajnu i sjajnu - rekla je Aleksandra.

Foto: TvPink Printscreen

Ti si kreten jedan odvratni koji manipuliše! - rekao je David.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Aleksandra Subotić

#Ana Korać

#David Dragojević

'