AKTUELNO

Nikome ništa nije bilo jasno.

Zadrugari su nikad iskreniji odgovarali na sva ,,Pitanja gledalaca", a zbog novih detalja iz svih dešavanja u Beloj kući dolazilo je do žestokih sukoba.

Sva pažnja bila je usmerena i na Eleonoru MIljković i Staniju Dobrojević koje su ušle u sukob zbog Vladimira Tomovića, a ove noći voditelj Milan Milošević imao je i jedno pitanje za njih.

U razgovoru sa Tomom izjavila si da je Stanija zla osoba. Nećeš da kažeš šta se dešava sa Vladimirom, da ona ne bi bila mirna. Da li ti je žao što joj nanosiš zlo? - pitao je jedan od gledalaca.

Foto: TvPink Printscreen

Da me nije napala tako i da je nasamo popričala sa mnom, ja bih joj sve rekla. Izvređala me najružnije, ja takve uvrede nikad nisam dobila. Zato nisam htela ništa da kažem i mislim da nema potrebe da se priča o osobi koja nije tu. Ona sad razmišlja šta je bilo i kako je bilo, ja sam rekla da ne znam da li će biti mirna i kako će reagovati kad bude saznala. Samo nisam htela da pričam o tome samo zato što je tako reagovala. Prema meni je ispala zla, ali ne mogu da kažem kakva je. Kad smo bile u emisiji, super smo se slagale. Drugačija mi je kad je napolje, a drugačija kad je ovde. Mislim da se zbog rijalitija tako ponaša - rekla je Eleonora.

Foto: TvPink Printscreen

Mene je bilo sramota kako sam ja odreagovala prema tebi. To nije primereno ponašanje, ali to je bila moja iskrena reakcija. Ja kad verujem u ljubav i dečka, a neko drugi se meša, u mojim očima samo si ti bila kriva - rekla je Stanija.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Eleonora Miljković

#Stanija Dobrojević

'