AKTUELNO

Objasnio zašto je uzeo novac od Miljane!

Gledaoci večeras postavljaju pitanja učesnicima najpopularnijeg i najgledanijeg rijaliti programa u istoriji Balkana - "Zadruga 2". Pitanja, kao i svaki put, zadrugarima prenosi i čita voditelj Milan Milošević.

Foto: TvPink Printscreen

Pitanje je stiglo za Marka Miljkovića , a gledaoce je zanimalo da li je prodao svoju ljubav kada je uzeo 2.000 dinara od Miljane Kulić.

O tome smo pričali sinoć, nema to veze sa tim. Nisam prodao nikakvu ljubav, tako da, to je između Miljane i mene. Ona mi je nudila novac, ja sam to smatrao kao neku sprdnju. Možda po nekom Luninom principu ja te pare nije trebalo da uzmem, ali mene baš briga. Ona je meni nudila. Sad će ona da vrti priču kako njoj odgovara. Što je najbolje, ako bude prebacivala zbog tog novca, a da mi ne psuje porodicu, ja ću biti prezadovoljan i presrećan. Sa Miljanom treba tako. Ja sa njom super funkcionišem, dam joj materijala da blati, ali neće da radi neke nebulozne stvari, kao sa Sanjom i Matorom, ona zna kakvo je moje mišljenje o njoj, tako da... - prokomentarisao je Marko, a Milan ga je upitao zašto ceo dan priča da je Miljana psihički bolesnik, na šta je Miljković odgovorio:
Jeste, pa šta drugo da kažem - dodao je Miljković.

Foto: TvPink Printscreen

Luna Đogani sinoć je doživela pravi emotivni krah kada je videla šta se događa između njenog dečka i Kulićeve, pa je i večeras dala svoj komentar.

Nije prodao, ali ja sam njemu rekla od sinoć da se ne mešam u ono što će da radi. Ja nemam snage za to da njega ostavim, ja sam mu rekla da radi šta hoće, mi smo preksinoć imali svađu zbog Miljane, on je mene sinoć opet povredio. Ako on kaže da ima distancu sa osobom koja je i mene i njega povredila, to govori o tebi - navela je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

Onda se umešala i Marija Kulić, te su ona i Luna ušle u sukob gde su se svađale zbog postupaka Miljane Kulić.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Luna Đogani

#Marija Kulić

#Marko Miljković

'