AKTUELNO

Turbulentno popodne.

Zadrugarka Miljana Kulić je sinoć tokom žurke pevala pesmu u kojoj se spominje stih ''silovana ja'' kako bi iznervirala Sanju Stanković.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Matora je zbog toga zamolila sve zadrugare da ne idu kod rehaba jer Sanja spava i ne oseća se dobro, ali to Miljana nije htela da poštuje pa je vikala celom ''Zadrugom 2'' iste stihove što je razbesnelo Jovanu koja je odmah iskočila iz sobe. Pokušala je da nasrne na Kulićevu, ali su je Ljuba Pantović i Lepi Mića sprečili.

Da li ste normalni svi vi ovde, dokle da mi ona to radi više. J*bem li vam mater. Joj, šta ona radi. Vodite me, neću da me čuje Sanja kako plačem - vikala je Matora.

Kada su smirili Jovanu, Ljuba Pantović je pojurila za Miljanom da je opomene da ne treba da peva takve pesme jer se Sanja ne oseća lepo dok to sluša. Kulićeva se branila kako nije vreme za spavanje i da može da peva šta god hoće.

Što radiš ovo, šta su ti zgrešile - upitala ju je Pantovićeva.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Da li spava sada neko? Ne spavaju sada ljudi. Ženo, juče sam zajedno sa Nadeždom pevala tu pesmu. Niko se nije bunio. Sada ona skače na mene, sad ću namerno. To što su kur*e silovane, moj nije problem... - govorila je Miljana.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Ljuba Pantović

#Miljana Kulić

'