AKTUELNO

Nije štedeo reči!

Marko Miljković odlučio je da priđe svojoj devojci Luni Đogani, kako bi raspravili njihove nesuglasice zbog njegovog odnosa sa Miljanom Kulić. Luna je bila dodatno potresena zbog Miljaninog napada na Jovanu Tomić Matoru i Sanju Stanković.

Foto: TvPink Printscreen

Je l' hoćeš da pustim ja stvari da se tako dese? Je l' to hoćeš? Ako hoćeš, prirediću ti! Ja ni reč neću reći. Sve ti je na dlanu, sve se vidi. Hoćeš da vidiš kako je to kad se Marko povuče? Šta te boli k*rac šta radi bolesna osoba? Neka radi šta hoće! Ona može da bude katastrofa za mene, ali mi je ponudila pare i uzeo sam. Boli me k*rac savršeno! Ona vrlo dobro zna na čemu je sa mnom. Ona je psihički poremećena i bolesna osoba, konstantno pričam sve najgore za nju. Ne znam šta je htela da postigne, da dokaže da nemam stav? Samo neka mi ne spominje porodicu i tako te stvari! Ona nije odrasla osoba, to nije osoba koja normalno razmišlja, to je dete, generalno, koje ima neke poremećene misli - izjavio je Marko.
Ona ljude dovodi do ludila, gazi po mrtvima! Ne želim da je gledam očima! Ne mogu da trpim to što radi mojim drugaricama. Nije poenta ona, već ti! Ti uzimaš od nje, ona može da daje pare kome hoće -  odgovorila mu je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: PREPLAVILE SU JE EMOCIJE: Ana se zanela, pa se valjala po RAJSKOM VRTU, imala je samo jednu poruku za Huga! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku teksta pogledajte kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'