AKTUELNO

Tenzija raste.

Nakon žestoke svađe koja je uznemirila sve životinje na farmi, Luna Đogani se smirila, a njen dečko Marko Miljković nije hteo da je ostavi na miru već je pored nje ćutao sve dok ona nije bila spremna da nastave razgovor.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Marko je mirnim tonom počeo da priča sa njom, ali je blogerka ipak ostala pri svom stavu da Miljković želi da je vidi nesrećnu jer mu je tako njegov boravak zanimljiv i manje dosadan.

Moram da se pomirim sa tim da nisi srećan sa srećnom Lunom, već samo hoćeš ovo, da se kidam. Izvini što nisam dovoljno dobra za tebe. Jedva čekam da odem odavde. Ja nisam devojka za tebe, ja to vidim. Sve mi prebacuješ, sve mi pakuješ. Ne mogu da verujem da mi sitnice tražiš. Hajde da se ne mučimo, ni zbog para ni zbog rijalitija. Ne mogu više. Moje živce sam izgubila. Ako nisi srećan sa mnom, skloni se od mene. Radi šta god hoćeš, nemam pravo da ti bilo šta branim - govorila je Luna.
Gde si ti to videla da nisam srećan? Kada mi nešto smeta, ja ti kažem. Ne poštuješ me. Poštovanje nije kada ti kažem da ne pričaš sa Markom, to je nepoštovanje. Spominješ Slobu dok te ona ispituje. Namerno si to uradila. Znam ja te tvoje fore, to je nepoštovanje mene - rekao je Marko na njene reči.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Hoćeš da kažeš da je meni lepo dok si ti loše, šta ja tebi prebacujem? O čemu pričaš ti? Šta sam ja tebi zamerio - pitao je Marko Lunu.
Da sam ja kriva za sve ovo, uvek za sve ovo. Tebe ovo ne pogađa i to je to - pričala je Đoganijeva.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilozima u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Luna Đogani

#Marko Miljković

'