AKTUELNO

Nije mogla da se suzdrži.

Zadrugari su ozbiljno shvatili izazov Velikog šefa, pa su odmah krenuli u akciju nakon pisma u kojem ih je obavestio da pripreme za ,,Zadrugoviziju" mogu da počnu.

Međutim, mnogi od učesnika imali su želju da iskoriste svojih pet minuta i predstave se u najboljem svetlu, ali Sanja Stanković bila je jedna od onih koja doživela stres i psihički pad zbog pada samopouzdanja.

Foto: TvPink Printscreen

Neraspoložena sam, pa ovaj zadatak za "Zadrugoviziju"... Ja ne znam šta hoću, nisam zadovoljna i eto. Ja hoću da se bavim pevanjem, treba da se pokažem i sada ne znam šta ću. Problem je što nemam samopouzdanje u sebi i to je problem! Ali, eto, ako hoću time da se bavim, ja treba da grabim i da se pokažem! Nesigurna sam u sebe i to je najveći problem! Mene u životu niko nije podržavao, nikad nisam imala nekog da me gura i da mi bude oslonac i dok sam bila mala meni su ljudi uništili samopouzdanje u meni. Trudim se da to ne pokažem, takva sam, ne znam... Ja imam Jovanu koja je tu uz mene, rekli su mi da bi trebalo da sama imam taj nastup. Ja se plašim da ne napravim neki kiks ili da se ne obrukam - počela je Sanja.

Ona je briznula u plač kada je Drvetu otkrila zbog čega ne veruje u sebe, pa je ispričala jedan deo svog detinjastva kog se nerado seća, a koji je na njen život ostavio posledice.

Foto: TvPink Printscreen

Ne mogu o tome, bilo je tako par situacija u porodici gde... Ma, to je duga priča, bile su tu i svađe i rasprave između mame i očuha. Ne znam... Ne bih da pričam javno o takvim stvarima, ali kad sam uvek želela nešto bilo je: ,,Ti to ne možeš", ,,Od tebe neće biti ništa". To su neke porodične stvari gde neko može javno da iznosi, neko ne može. Kad sam želela u srednjoj školi da se bavim pevanjem, moja mama nikad nije bila za to, jer je moj tata bio pevač. Ja sada imam podršku, ali kada neko to ubije u tebi u detinjstvu, onda si pogubljen za ceo život - ispričala je Sanja.

Posle svega što je Drvo čulo, upitalo je Sanju da li može da kaže šta za nju predstavlja reč samopouzdanje.

Foto: TvPink Printscreen

Samopouzdanje je kada veruješ u sebe da nešto možeš, da nemaš tremu, strah od nečega. Da ono što želiš treba da grabiš, treba da budeš siguran da to hoćeš i možeš. A ja, očigledno nisam sigurna sto posto kad je "Zadrugovizija". Samopouzdanje mi je skrhano, prošle godine sam povraćala od treme.

Kako je izgledalo ovo izlaganje, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Sanja Stanković

'