AKTUELNO

Gori studio!

Urednik portala i novinar Darko Tanasijević pročitao je Filipu Mijatovu poruku koju je poslala majka Ana Korać, Ljiljana.

Foto: TvPink Printscreen

Poštovani Darko, ja sam na putu na Ivanjicu, javljeno mi je da se kod vas nalazi pas koji laje. Za sve što je izgovorilo to pseto, odgovaraće na sudu. Nije mogao da se na drugi način ispromoviše - glasila je poruka koju je poslala Anina majka.
Oni će o meni sada sve najgore, samo zamoli tu gospođu da kaže odakle ima tu garderobu i lajfstajl, ako to dokaže da je ona platila, ja ću da dam 100.000 evra - odgovorio je na njene optužbe Filip.

Foto: TvPink Printscreen

Novinare u studiju je zanimalo i da li je njena porodica pomagala u finansiranju, kao i da li je znala za njega.

Njena porodica je platila 300 evra za tu kiriju, ostalo je nečeg. Znala je njena porodica za nas, zvala nas je da idemo na ručak, ja nisam hteo. Koliko je ona mene iskorišćavala, mozak mi je došao do izražaja, nisam mogao više da slušam srce. Svi znaju, samo niko nije imao srca da dođe da objasni kako se to radi sa tim devojkama - rekao je Mijatov, pa dodao:
Psihopata sam zato što sam dobio batine na ulici od njih pet? Evo, gospođo, da vam kažem, ona je gledala taj snimak i smejala se. Pretpostavljam. Moje je samo da se odbranim, da nisam psihopata i manijak koji je nju jurio. Ja sam bio pozvan na ručak kod njih, ali sam odustao od toga. Sve je to išlo polako i namazano, to je njihov posao, tih žena - ispričao je Filip.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Ana Korać

#Filip Mijatov

#Ljiljana Korać

'