AKTUELNO

Kulićeva je istakla da je ona vukla sve konce u vezi.

Zadrugari večeras pitaju jedni druge sve ono što ih zanima, a tiče se dešavanja i njihovih odnosa pred kamerama "Zadruge 2". Ukućanin koji dobije pitanje od svojih cimera, mora iskreno da odgovori na njega kako bi "Igra istine" bila uspešna, a oni dobili nagradu.

David Dragojević je imao pitanje za Miljanu Kulić zbog čega je konstantno ponižavala svog dečka Lazara Čolića Zolu i govorila mu da njegovo ponašanje nijedna žena ne bi trpela.

Foto: TvPink Printscreen

Vređala si Zolu ispred radnje jer nije stigao da dođe u red da ti kupi šta treba. Ti si mu tada rekla: "E videću da li će te trpeti ta koja ti bude žena sa kojom budeš imao dete". Ako sve svaljuješ na njega, to znači da si ti svesno ušla u sve ovo - podsetio je David Miljanu.
Ja sam najbolja kao solo igrač. Ja sam bila željna ljubavi. U ostavi sam ga upoznala, on se meni fizički nije dopao. Ja sam tada imala slomljeno srce. Mislila sam da on mene razume kao majku, jer je njega majka čuvala bez oca. U početku je bio mnogo dobar prema meni, pokazivao mi je pažnju. Kada sam ga napolju ispitivala sve o rijaltiju, on ništa nije znao. On se nikada nije borio za mene. Ja sam njemu rekla da je on muškarac i da mora da potrči za nešto. Ja sam to rekla u besu i afektu. Ja sam u toj vezi bila i muško i žensko. U podsvesti sam mislila da će se on promeniti, ali od toga nije bilo ništa. Ja sam napolju žrtvovala sebe - objasnila mu je Miljana.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'