AKTUELNO

Marinkovićeva joj je uputila najžešće psovke, pa joj poručila da pravi sukob tek predstoji.

Zadrugari večeras pitaju jedni druge sve ono što ih zanima, a tiče se dešavanja i njihovih odnosa pred kamerama "Zadruge 2". Ukućanin koji dobije pitanje od svojih cimera, mora iskreno da odgovori na njega kako bi "Igra istine" bila uspešna, a oni dobili nagradu.

Nakon žestoke svađe Maje Marinković, Stanije Dobrojević i Marijane Zonjić zbog toga što je Maja polila krevet Dorotee Jovanović i Rebeke Popović, Eleonora Miljković je upitala Marinkovićevu da li joj je Zonjićeva prava prijateljica.

Foto: TvPink Printscreen

Da li ti je Marijana prava prijateljica i od kada se ti družiš sa osobama poput nje - glasilo je pitanje za nju.
Ja se u početku nisam družila sa njom, bila sam nerazdvojna sa Doroteom, a njih dve se tada imale velike konflikte. Ja sam imala konflikte sa Marijanom zbog vašarske p*šačice. Ja Marijani uvek kažem za crnim stolom šta mi smeta - započela je Maja.

Foto: TvPink Printscreen

Zonjićeva je tog trenutka zahtevala od Marinkovićeve da prizna da je ona zapravo ta koja je polila Dorotein i Rebekin krevet što je ona i učinila, a onda je osula žestoku paljbu po bivšoj rijaliti prijateljici.

Uradila sam to namerno, jer si nebitna i još gore stvari ću da ti uradim. Ukrala si mi pirinač i kafu i prići ćeš mnogo gore budeš li me na podmukao način podj*bavala. Radiš kao striptizeta kad si mrtva pijana. Srediću ti da radiš za malo veće pare jer za bolje nisi. Ovde menjaš muškarce kao čarape jer si nebitna. Ti si dno dna - govorila besno Maja.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'