AKTUELNO

Radonića je uvredilo što mu je Miljković okrenuo leđa.

Ove noći takmičari najgledanijeg rijaliti programa ikada na našim prostorima "Zadruga 2", igraju "Igru istine", a potrebno je da iskreno odgovore na pitanja koja međusobno postavljaju jedni drugima.

Budući da su Branislav Radonić Brendon i Marko Miljković prekinuli svoje rijaliti prijateljstvo i to zbog čaše alkoholnog pića, Stanija Dobrojević je upitala Brendona da li postoji mogućnost da njih dvojica izglede odnos.

Foto: TvPink Printscreen

S obzirom na to da si sa Markom Miljkovićem bio ovde dobar, da ti je Marko uvek davao hranu i cigarete, zašto si dozvolio da zbog malo piva izgubiš prijatelja. Da li postoji mogućnost da izgladite odnos - upitala je Stanija Brendona.
Mene nije teško pridobiti sa tim, s obzirom na to da su moje potrebe uvek bile velike. Ja nemam mogućnosti da kupim hranu i cigarete, tako da sam uvek u deficitu. On je odlučio da mene limitira i kontroliše, što je mene uvredilo i ja sam postupio kako sam postupio. Nemam nameru da komuniciram sa njim. Što se tiče jutarnje kafe, piću je Stanija sa tobom ili sam sa sobom. Mene nikad niko ne može da kontroliše - rekao je Brendon i istakao da se sa Miljkovićem neće pomiriti.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: TOTALNA POMETNJA ZBOG MATEMATIKE: Sanja i Matora se posvađale, jer je Stankovićeva htela da pokaže svoje ZNANJE, pa joj se obilo o glavu! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'