AKTUELNO

Sramota!

Voditelj Milan Milošević postavio je pitanje ponovo Davidu Dragojeviću, a bilo je vezano za njegovo kockanje u kazinu, budući da je govorio da se time nije bavio.

Davide, kada su te pitali da li kockaš, ti si rekao da ne kockaš, a u svađi sa Aleksandrom si rekao da ste prokockali veliku svotu novca - glasilo je pitanje.

Foto: TvPink Printscreen

Rekao sam za aparate, nisam rekao za rulet - odgovorio je David.
Njegova bivša devojka je rekla da je mnoge pare prokockao. Što se tiče veze sa mnom ja nikada silne pare nisam prokockala. Sve pare su uložene u renoviranje njegovog lokala! Ana Korać se sada pokriva mojim  jorganom - otkrila je Aleksandra.

Foto: TvPink Printscreen

Njoj fali moj k*rac, to je problem! Moj lokal stoji onakav kakav je bio. Mama može da pošalje račun. Ja bih zamolio Mungosa da sve polupa i zapali, to dok je ona bila. Ona psihički nije normalna - dobacio je David.
Ovo nema veze sa vezom. Što se tiče njegovog lokala, crkao mu je aparat za giros, kupljen mu je aparat. Neka se pošalju slike kako je bilo pre Aleksandre i kako je posle Aleksandre. Aleksandra je sa tobom spičkala 30.000 evra. U znak zahvalnosti, možete videti, stoji moja fotografija u girosu, toliko o tome da nisam ništa uradila za njega. Nema potrebe da izmišljaš priče o meni, jer ti u to neće poverovati niko - odbrusila mu je Aleksandra.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'