AKTUELNO

Dragojević se pronašao uvređenim, pa osuo paljbu po bivšoj devojci.

U spavaćoj sobi je došlo do rasprave između Aleksandre Subotić i Pavla Jovanovića koga je zadrugarka prekorela da bi zarad novca uradio svašta, pa čak i fizički nasrnuo na nekoga.

Tom prilikom je potkačila svog bivšeg dečka Davida Dragojevića rekavši da bi on to isto učinio, a on joj je žestoko uzvratio.

Foto: TvPink Printscreen

Ti bi se pobio zarad honorara, isto kao i David. Ja sam njega izdržavala, a i ti bi da te neko izdržava - započela je Aleksandra, a onda joj je David odbrusio:
Koga si bre izdržavala p*čka ti materina. Nemaš kući ni struje, dete nije imalo šta da ti jede, zato si živela kod mene. Kad si kuvala detetu supu, nemaš ni šerpu kući. Na divlje ti je priključena struja - vikao je Dragojević.

Foto: TvPink Printscreen

Lokal sam ti renovirala, kuću sam ti renovirala. Klošaru jedan, vrati pare, vrati honorare. Ja sam zaradila pare, ne moram više ni da zarađujem. Žene će da te tuže i tek će da iznesu dokaze o tebi. Ti se smej hosteso sa splavova (obratila se Aleksandra Ani). Sisaču palca, navikao si da sisaš. Treba u d*pe da me ljubiš - vikala je Aleksandra na Davida.

U raspravu se uključila i Ana Korać koju je Aleksandra isprozivala, te je nazvala izumrlom vrstom.

Uginula si kao cvetić. Izumrla vrsto, dinosaurusu beži od nas! Paljba! - uzvratila joj je Ana.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'