AKTUELNO

Sve njene priče padaju u vodu.

U "Zadruzi 2" se ovih dana vodi polemika oko bivših partnera aktuelne učesnice Ane Korać, a najviše se spominje ime njenog nekadašnjeg dečka Filipa Mijatova. Koraćeva je u nekoliko navrata govorila da su njih dvoje samo prijatelji i da ju je on mnogo puta proganjao, maltretirao i uhodio, ali da ona nije želela da bude sa njim, te da su ostali samo u drugarskim odnosima. Filip je sve ovo demantovao, a kao dokaz priložio je i fotografije sa Koraćevom, na kojima se jasno vidi da su njih dvoje mnogo više od prijatelja.

Foto: TvPink Printscreen, Printscreen Instagram/Filip Mijatov

Najnovija fotografija koja je osvanula na njegovom profilu potvrđuje ovu priču, jer su na njoj Ana i Mijatov veoma prisni, toliko da joj on čak drži ruku na grudima.

Foto: Privatna arhiva/Filip Mijatov

Foto: Privatna arhiva/Filip Mijatov

Pored fotografije sa Koraćevom, Filip je objavio još jedan selfi, ovoga puta sa Banetom Čolakom. Naime, na ovoj objavi se jasno vidi da su njih dvoje izuzetno bliski i da ne postoji ništa od onoga što je pričala Koraćeva, a to je da je Mijatov dosađivao Banetu.

Foto: Privatna arhiva/Filip Mijatov

Podsetimo, Filip Mijatov je nedavno obelodanio to da je Koraćevoj rednovno uplaćivao velike sume novca, kao i to da su Čolak i njegova tadašnja devojka Zerina Hećo često uzimali njegov automobil, kako bi se fotografisali i uživali u luksuzu, što samo dokazuje da su bili u izuzetno bliskim i prisnim odnosima.

I pored toga, Mijatov je objavio još nekoliko fotografija sa Minom Vrbaški, te nema sumnje da se sa svim zadrugarima dobro poznaje.

Foto: Privatna arhiva/Filip Mijatov

Foto: Privatna arhiva/Filip Mijatov

Autor: R. Lazarević

#Rijaliti Zadruga

'