AKTUELNO

Nisu mogle da se gledaju očima.

U emisiji ,,Pretres nedelje sa MIlanom" se satima komentarisalo o odnosu Ane Korać i Eleonore Miljković, a u nekoliko navrata su potvrdile da imaju mnogo zajedničkih prijatelja iz spoljnog sveta.

Nora je imala predrasude o Ani zbog Davida Dragojevića i Aleksandre Subotić, ali ni to je nije podstaklo da započne raspravu sa njom.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam to tek posle saznala, ona je priznala Drvetu, ali ona je moj prijatelj i naravno da ću stati uz nju. Ta Nora je pričala sa Anom o svemu, bile su drugarice, a onda je došla ovde i ispričala je sve! - rekla je Matora.
Ja sam ovu devojku napadala, blatila je, a sebe sam pravila budalom! - rekla je Aleksandra.
Ja ne podržavam to nikako, rekla sam joj da ne treba da se svađa sa Aleksandrom i da nema prava da je vređa. U ovoj situaciji su oboje krivi, David više i nikad neću podržati to - rekla je Eleonora.

Foto: TvPink Printscreen

Međutim, Subotićeva se ovim putem indirektno izvinila Eleonori zbog napada na nju, a onda je ušla u sukob sa Anom koja ju je prekinula u pola rečenice.

Ona ima problem sa bivšim dečkom i treba to sa njim da reši! - rekla je Ana.
Kratka, sedi dole, ja pričam sa Norom - rekla je Aleksandra.
Izvini medvedu, debela! Ja sam Maša i baš volim što sam ovako malena! - odbrusila joj je Ana.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam kroz Norinu i Aninu priču skontala da vi znate mnogo ljudi i da ste generalno kul! Zato sam ja tebe gotivila! Ti sada imaš neko mišljenje o Ani i ti bi ga i te kako iznela, ali sad pričaš kako eto, ti to ne podržavaš! - rekla je Matora.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Aleksandra Subotić

#Eleonora Miljković

'