AKTUELNO

Njen očuh i otac su bili presrećni zbog gesta koji im je priredila.

Luna Đogani je u prethodnoj sezoni rijaliti programa "Zadruga" osvojila drugo mesto i kao jednu od nagrada, ona je dobila automobil makre "Škoda".

Đoganijeva se danas poverila svom sadašnjem dečku Marku Miljkoviću da je jedan deo svoje nagrade, odnosno "Škodu" poklonila svom očuhu Andreju Atijasu, a da je od novca koji je zaradila kupila svom ocu Gagiju Đoganiju automobil.

Foto: TvPink Printscreen

Mene je srce zabolelo kada sam videla kako je Andrej srećan dok je sedeo u "Škodi". Ja kažem mojoj mami što mi nije rekla da on toliko voli "Škodu"... Ja kažem mami da ću Andreju da poklonim "Škodu" i ja njemu kažem da mu stoji, da ide na putovanja. Ja mu kažem da mu to poklanjam od srca. Kad god sam ga videla da vozi tu "Škodu", bila sam ponosna. Posle nekoliko dana su otputovali negde. A kad sam tati kupila "Golfa"... Ti stariji kad nisu u mogućnosti da im priuštiš nešto... Moj tata hoće da kupi auto i njemu glupo da mi kaže koji mu se dopada - pričala je Luna sa ushićenjem dok ju je Marko pomno slušao.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: NA PRAGU POMIRENJA? Kija i Sloba više ništa ne kriju, nedavno su bili na ZAJEDNIČKOM PUTOVANJU, a sada je Radanović odlučio da otkrije i šta su radili! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'