AKTUELNO

Niko nije očekivao da će priznati ovo!

Zadrugarka Ana Korać odbila je da pruži ruku dobrodošlice Staniji Dobrojević, a poznato je da su njih dve započele rat zbog starlete Soraje Vučelić.

Bez obzira na sve, između njih dve se nije dogodila netrpeljivost niti bilo kakav značajan sukob, a Stanija joj je tim povodom postavila pitanje koje niko od zadrugara nije očekivao.

Foto: TvPink Printscreen

Imala si stav da ne želiš da pričaš sa mnom zbog tvoje prijateljice. Ti si jedina sa kojom nisam osećala pakost, zavist i ljubomoru, a nismo dobre. Interesuje me, zašto si onda dozvolila da dođe do svađe sa tobom i Davidom zbog mene? Prva kad je bila žurka, a druga je bila posle svađe. Da li si se stvarno zaljubila ili igraš igru? - pitala je Stanija.

Foto: TvPink Printscreen

Što se tiče mene, kod mene nema sujete ni ljubomore. Nisam nikada bila ljubomorna, volim da vidim lepu devojku i da pohvalim. To što nemam dobar odnos sa tobom, nemam lično ništa protiv tebe. Mi smo bili u emisiji kod Ognjena. David se naljutio na mene, jer sam rekla da je jedan Bojan lep dečko. Posle toga se inatio, samo sam ga posmatrala. Nisi bila ti u pitanju uopšte. Ja sam bila ljuta zato što se ponašao kao neko dete, poludeo je. Nisam mu ni tada zamerila, samo sam otišla sa žurke, posle smo se posvađali. Volim ga i smetaju mi sitnice. Što se tiče slave, ja sam mu rekla još pre da se ne ponavljaju neke stvari, zato što ne mogu više da se pravdam sa pitanjima, konstantno neka pitanja se vrte u krug. Posle dolazi do rasprave između nas, nema potrebe. Nisi u pitanju ti kao ti - rekla je Ana.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Ana Korać

#Stanija Dobrojević

'