AKTUELNO

Vodili su dug razgovor o njihovom odnosu.

Tokom razgovora sa Markom Markovićem, Mina Vrbaški izgubila je kontrolu nad emocijama, te je pustila gorke suze. Mina i Marko razgovarali su o svemu što se desilo prethodnih meseci, dok je on bio odsutan.

Foto: TvPink Printscreen

Otišla sam stanputicom koja me je obeležila za ceo život, mojom greškom. Bahatila sam se, radila sam ono što ja hoću, niko nije imao kontrolu nada mnom. Umesto da sam slušala moje, ko zna gde bih sada bila. I opet nisam uspela. U prvoj sezoni sam se izgubila, sebe sam povređivala, zbog čega? Zbog muškarca! Ja znam da sam za sve kriva. Da li te je sramota što si bio sa mnom - upitala je uplakana Mina.
Onda si ušla ovde i onda si pokušala da se predstaviš u jednom lepom svetlu. Hoću da ti kažem da si isključivo i samo ti kriva za sve. Nije sve tako crno kao što ti misliš. Nisam toliko pratio, da bih znao, u suštini to su neke stvari koje si rekla nažalost. Baš mi je žao što ti se to ružno dešavalo, jednostavno nešto u životu imaš pečat koji ne možeš da obrišeš. Nije me sramota. Za svaki svoj postupak ja lično odgovaram i šta god uradim, svesno uradim. Opet ti kažem i za tebe - odgovorio je Marko.

Foto: TvPink Printscreen

Možemo da pričamo, ti jedno, ja drugo, ništa se neće postići. Opet sam dozvolila da ja budem kriva, da ja to nisam uradila, to ne bi bilo tako. Možda bih se ja i pomirila sa tobom, možda ustvari, ne znam više. Da ja nisam to uradila, ne mogu tebe sad da krivim zbog toga. Ne mogu da te krivim što nisi mogao više. Ja ne mogu to kod sebe da isključim. To što meni dođe u sekundi, u momentu, išla sam do te granice da njemu (Đeksonu) bude toliko žao, bilo mu je teško kad je mene takvu, ja sam postala bolesna, jednostavno se isključim. Bolje je po mene, ja ti neću prilaziti, ne želim da ti se mešam u tom što vidim da hoćeš, uživaj. Ja sam tebi sve rekla, ja ne mislim da sam kriva što sam poverovala nekome, ti si zapravo kriv što si sasekao u tom trenutku, ne vraćam se više na tu temu. - nastavila je Vrbaški.
Nemoj samo sebe da kriviš, drži se, budi jaka, čuješ me? Tu sam za priču  - uzvratio joj je Marković.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'