AKTUELNO

Orila se Bela kuća!

Nakon kratkog predaha, voditelj Milan Milošević nastavio je sa intrigantnom pričom Ane Korać i njenih burnih odnosa sa biznismenima. Aleksandra Subotić želela je da otkrije sve šta zna o odnosu Koraćeve i Dejana Popovića Tigra.

Foto: TvPink Printscreen

Ja mogu da kažem ono što je meni rečeno. Ja nisam upućena u njen život, ali mogu da kažem da se meni taj Filip javio na Instagramu. Taj čovek nije psihopata, jer se družila sa njim, njegov auto je zapaljen kod nje u garaži. Meni je čovek ispričao za dve situacije, za te plastične operacije. Ona i njena najbolja drugarica su trebale da idu u Iran, ali je njima tamo zabranjen ulaz, pa su odlučile da odu u Istanbul. Ja bih to nazvala mušterije, ali je išla sa svojim drugarima, ona je rekla Filipu da su njoj kupili kartu na ime Ana, a ne Aleksandra i da zbog toga nije mogla da prođe. To je priča za budale. To je dečko koji živi u Londonu, on je imao problema sa suprugom, onda je on došao u Srbiju kako bi živeo slobodnijim i lagodnijim provodom - izjavila je Aleksandra.
Laž, ti sve što kažeš je laž. Niti je uspešan, niti živi u Londonu - dobacivala je Ana.

Foto: TvPink Printscreen

To ti nisu drugovi, nisu ti ni rođaci, šta su onda? Onda su ti sponzori - dobacila je Marija Kulić.
Ja kada sam bila napolju, kada je mene David prevario, počeli su članci da se ja njoj svetim sa ljubavnikom, ja sam ušla da vidim o čemu se radi, kad ono Tigar, ja sam to demantovala. Onda se on meni javio, demantovao da je bio sa mnom, ali da to neki nisu hteli da objave. Isto tako je Ana potvrdila tu vezu i da im je bilo lepo u vezi. O tebi izlaze napolju dokazi, jedan za drugim - nastavila je Subotićeva.
Taj čovek ima prvo poštovanje prema mojoj porodici, tako da ona ima pravo ovde da laže, ja nikada nisam potvrdila da smo imali vezu. Igrom slučaja ja o tebi sve znam - pravdala se Koraćeva.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'