AKTUELNO

Otvorio dušu Milanu!

Voditelj Milan Milošević dočekao je u studiju izbačenog takmičara Nenada Aleksića Ša, koji je večeras osvojio 24% glasova publike u borbi sa Branislavom Radonićem Brendonom i Tomom Panićem. Njega je sačekala i njegova supruga Ivana.

Foto: TvPink Printscreen

Milana je zanimalo da Ša prokomentariše svoje učešće u rijalitiju.

Nisam ja neko ko može da se snađe najbolje u ovoj igri. Nisam baš za ovo. Sudovi su mi najmanji problem, sve ću da radim. Od sada sam ja taj koji preuzima glavnu vest u kući što se toga tiče. Meni je moja žena najpreča - rekao je reper.

Foto: TvPink Printscreen

Voditelj je zanimao i da prokomentariše situaciju sa Draganom Mitar, koja je izazvala veliku polemiku tokom reperovog učešća.

Ništa se ne bi desilo, to je čisto bila fora da bi ložili Pavla. Ja sam takav kad me neko uvredi, da mu vratim na neki način. Ali sam se malo zaigrao, kao i Dragana. Svakome će se vratiti to što je probao meni da uradi, ali sam uspeo da sprečim to na svoj način - rekao je Ša.
Da li si svestan da je ta igra mogla da te košta braka? - upitao ga je Milan.
I te kako, ali sam skapirao na vreme. Jednom ću da potvrdim šta je tačno bilo, ali neću nikog da kanalim - odgovorio je Nenad.

Foto: TvPink Printscreen

Voditelja je zanimalo da prokomentariše svoju izjavu o favoritima, gde je naveo Aleksu Savića i to što je dobio mali broj glasova.

Sasvim je logično da neko mlad i lep kao Luna ima više glasova, kao i Aleksa. Ja nisam neko ko je u trenutku najpopularniji, ja sam tu neka zlatna sredina.

Foto: TvPink Printscreen

Nakog gledanja svog profila, Ša je izjavio da se ipak pokajao zbog svađe sa Pavlom Jovanovićem, jer smatra da je bolji od mnogih zadrugara.

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Zadruga 2

'