AKTUELNO

Da li će Dobrojevićeva ugroziti njegvu romansu sa Anom Korać.

Subota uveče je rezervisana za izbacivanje, a voditelj Ognjen Amidžić već je ušao na luksuzno imanje nadomak Beograda.

Pre nego što će se obaviti igra nominovanih, Ognjen je obavio i intervju sa pojedinim zadrugarima, a sledeća je sa voditeljem porazgovarala Aleksandra Subotić.

Foto: TvPink Printscreen

Od kad sam ušla ovde jako sam zadovoljna, dva, tri dana sam pala, ali onda sam shvatila da mi je produkcija učinila jer me je vratila - rekla je Aleksandra na samom početku razgovora.

Ona se zatim osvrnula na odnos njenog bivšeg verenika Davida Dragojevića i njegove nove devojka Ane Korać, koji su pre nekoliko dana imali žustru raspravu.

Ne znam šta da mislim, meni je sve to malo smešno. Pušten je klip na kom ona kaže kad će da ga ostavi, a njih baš briga, totalno su hladnokrvni. Ja mislim da je ona to stvarno tako mislila, a da li planira ne znam. Oni nisu očekivali, posebno David, da ću ja da se vratim. Možda se i javila neka emocija, ali postoji neki problem, neki razlog za svađu, ali će oni to da prikrivaju jer će da se prave da je sve top do kraja - navela je Subotićeva.

Foto: TvPink Printscreen

U vezu Ane i Davida umešala se i Stanija Dobrojević koja je izjavila da bi ona i Dragojević imali mnogo prisniji odnos da Koraćeve nema, što je prokomentarisala i Aleksandra.

Gledala sam taj klip gde je Stanija izjavila da bi on bio sa njom da nije ušao sa mnom. Ona voli da baci oko, a znam da se Davidu oduvek sviđala Stanija, gajio je simpatije, kao prema nekoj poznatoj ličnosti, pratio je njene slike na Instagramu, mislim da će to biti veselo. Ona baca oko, Stanija najavljuje da se rijaliti nastavlja napolju, a on kad bi se sad upecao... Ne znam šta može od njega da se očekuje. Mada mislim da ako bi nešto bilo između njih bilo bi napolju, mada iskreno posle svega ne znam šta je u njegovoj glavi. Verovatno da Stanija ima neku simpatiju, on dečko nije ružan, zgodan je. Prisetila sam se jedne situacije, pošto on priča da nikad nije pratio Staniju, a onda kad je bio u Americi kupio mi je neku suknjicu i kad sam ga pitala kako je to izgledalo, on mi je poslao Stanijinu sliku koja je u takvoj suknjici - rekla je zadrugarka, a zatim navela da ne veruje u opstanak Davidove i Anine romanse.

Foto: TvPink Printscreen

Ja Ani i njemu želim da oni opstanu, ali od toga nema ništa, jer šta će njoj David, ona voli luksuz, a on može da joj pruži da nosi giros, kao što sam ja radila sa njim. A njemu bi Ana odgovarala. On je mene pustio, pa je malo po malo počeo da me seče, potrudio se da me promeni iz korena, a onda je rekao da mu se to više ne sviđa - istakla je Aleksandra.

Za sam kraj intervjua Subotićeva je prokomentarisala i svoj odnos sa majkom Ljubom Pantović, koji je sve bolji.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: LEGLA ISPOD DRVETA MUDROSTI I JECALA! Zlata nakon mnogih OSUDA ZAVRŠILA U SUZAMA, Lazar je tešio! (VIDEO)

Jeste se spustila tenzija, ali ja se toga plašim, kao neko zatišje pred buru. Neobično mi je da je moja majka spustila loptu, meni je to neobično, ali mi odgovara. Danas sam je videla da savetuje Anu kako da se ponaša, meni to malo smeta, ali pustiću jednostavno. Meni je porodične odnose rešila jedna torta, pa možda kad bi svaki dan neko slao tortu, možda bi bilo sve ok, ne znam. Ja sam u velikoj paranoji kad su u pitanju porodični odnosi. Ne želim da žurim niti da forsiram bilo šta, samo hoću da ide sve lagano - zaključila je Aleksandra.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Zadruga 2

'