AKTUELNO

Kulićeva ne želi da se Zola meša u njene svađe sa ostalim zadrugarima.

Tokom emisije "Pitanja novinara" stiglo je pitanje za Miljanu Kulić i Lazara Čolića Zolu, koji su se pre nekoliko noći posvađali zbog toga što je Kulićeva ušla u konflikt sa Lunom Đogani i Markom Miljkovićem. Naime, Miljana je dala naočare Maji Marinković kako bi mogla da odmerava Miljkovića, zbog čega joj je Zola skrenuo pažnju i rekao da se ne upliće u njihov odnos.

Foto: TvPink Printscreen

Predstavnici sedme sile su upitali Zolu da li je do svađe došlo zbog Marka ili postoji neki drugi faktor, na šta je on rekao da Miljković nije razlog njihove svađe.

Zbog čega si napao Miljanu sinoć, da li je to bilo zbog Marka Miljkovića? - glasilo je pitanje za Zolu.
Bilo je to kada Miljana daje naočare Maji. Tada su se svađale Marija, Miljana sa Lunom i Markom. Ja sam Miljani rekao da se ne meša u njihovu svađu, jer to izgleda da sabotira njihovu vezu. Nisam je napao zbog Marka - odgovorio je Zola.

Foto: TvPink Printscreen

Pošto on mene ne brani, ja sam njemu rekla da ne treba da se meša u moje konflikte sa ostalim zadrugarima. Mene nervira šta on meni ima da govori da ja nekome sabotiram vezu. Nema razloga da me napada kad me već ne brani. Nema to veze sa Markom, on je davno zaboravljena tema. Tog momka sam ja ovde zamrzela. Ne mogu očima da ga gledam - pričala je Miljana.

Foto: TvPink Printscreen

Ja ne mislim da je imala neku lošu nameru. Ona je meni dala naočare i to je bilo na tako šaljiv način - rekla je Maja Marinković i istakla da nije primetila da je Zola nju gledao iako su postojale spekulacije da ju je odmeravao.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'