AKTUELNO

Nije se nadala da će ovo isplivati na površinu!

Bane Čolak ustao je kako bi prokomentarisao temu koja je večeras otkrila mnoge pikantne detalje o odnosu Zlate Đurković i Vladimira Tomovića. Urednik portala Pink.rs i voditelj, Darko Tanasijević želeo je da čuje reči koje je Zerina Hećo uputila Čolaku, koje su mu otovrile oči.

Foto: TvPink Printscreen

Koje su to Zerinine reči koje su ti rekle mnogo toga - upitao je Darko.
Kada je došlo do toga, znam da smo mi izašli napolje. Zerina je pričala sa Zoricom,da se pobune sve ženje koje imaju decu. Znam da Zerina neće potvrditi ovo, ali postoji snimak. Mi smo izašli i ona je rekla da treba da se ustane protiv toga što Tomović vređa porodicu i sve ostalo. Zerina je rekla da hoće, ja sam joj rekao zbog čega bi ona to radila, kada njeno dete i porodicu, Tomović njoj nikad nije pominjao. Zorica takođe nije pala na Zlatinu priču. Konflikt između Aleksandre i Tomovića, pred početak svađe, Aleksandra je ustala i napala ga da on pljuje po porodici i deci, ono o čemu je pričala Zlata. Kada je disfalifikovan, David je tu šetao, ja sam rekao Zerini šta se ovo dešava, ona je rekla da je Zlata napokon dobila ono što je želela. Zlata je namerno to podigla protiv Tomovića, da bi prestala ta priča između njih dvoje. Nikada nije spomenula seks, ali je spomenula da se Zlata i te kako loži na Tomovića. Sve ovo što je pričala Stanija. Ja kada sam lagao, lagao sam za svoju devojku, a ona laže za Suzanu, Mikija, sve. Zlata je prva ustajala da me vređa, huškala Zerinu po krevetu da raskine sa mnom. Zašto ona osam meseci laže? U svakoj priči gurne treće lice, ona se izvuče iz toga - odgovorio je Bane.

Zlata se u tom trenutku umešala u Banetovo izlaganje, želeći da prekine njegov odgovor, tako što je pominjala njegovu bivšu devojku, Zerinu i njeno dete, tvrdeći da ih je Čolak vređao, iako nije umela da citira šta je tačno pričao.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'