AKTUELNO

Đurkovićka pokušala da se opravda pa je rekla da je Tomović vređao njenu porodicu.

Tokom prethodne noći Stanija Dobrojević je izjavila da je Zlata Đurković gajila simpatije prema Vladimiru Tomoviću, i da kako bi zataškala ovu priču ona je smestila diskvalifikaciju Crnogorcu, što je Pinkova zvezda demantovala.

Kako je ova tema zaintrigirala javnost, jedno od pitanja se našlo i večeras na repertoaru tokom emisije "Pitanja novinara".

Foto: Pink.rs

Zbog čega skačeš onda na zadrugare koji smatraju da si ti imala s*ks sa Vladimirom na farmi - upitao je voditelj i urednik portala Pink.rs Zlatu.
Pitanje je indiskretno. To je glupost. Ja nisam pokrenula takvu nebulozu. Svako ko bude tvrdio suprotno moraće to da mi objasni - odgovorila je Zlata drsko, a onda je Ljuba Pantović otkrila ovaj detalj:
Bilo je opšte mišljenje da je Zlata izvrbovala ostale devojke. Ona zbog svojih ličnih razloga koje je imala protiv Vladimira Tomovića, zavrtela priču koja je završila sukobom Aleksandre i Vladimira - otkrila je Ljuba.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam reagovala burno jer je taj čovek je ovde psovao moju decu i moju porodicu - pričala je Zlata, dok ju je Zorica demantovala.

Zlata nije želela da konkretno odgovori na pitanje i vrlo je oštro odgovarala na predstavnike sedme sile.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: NEPOZVANOM GOSTU JE MESTO IZA VRATA: Posle Davidove izjave da će otići kod njih posle 'ZADRUGE', oglasili se njegovi brat i snaja, ono što su mu poručili neće mu se nimalo dopasti! (FOTO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'