AKTUELNO

Dragojević je ispričao da nema mesta sumnji da je flertovao sa Stanijom.

Prethodna nedelja u Beloj kući je bila i više nego burna, a zadrugari večeras odgovaraju na pitanja predstavnika sedme sile. Voditelj i urednik portala Pink.rs je nakon Ane Korać imao pitanje i za Davida Dragojevića koji je svojim ponašanje doveo u pitanje svoju vezu za Anom.

David je imao potrebu da sam objasni odakle je potekao crv sumnje da on flertuje sa Stanijom Dobrojević.

Foto: Zadruga - RTV Pink

To je krenulo od moje slave. Ja nisam znao da li će šta ko da mi pošalje. Mama je poslala čestitku. Tamo za stolom je bila Stanija, Ša, ovamo Ana i ja. Ja sam nazdravljao sa Marijanom i Majom. Ja nisam gledao ništa sa strane. Ja sam bio srećan, ako oni kažu da sam ja flertovao, to nema veze sa vezom. Može da komentariše ko šta hoće. Ja Anu volim, ja sam zaljubljen. Stanija je pitala muzičare da li može pesma "Božanstvena žena", ja sam rekao da može. Ana je naručila tu pesmu, a i Stanija. Ne znam šta je tu loše. Ništa loše nije bilo sa moje strane. Niti ja gledam neku devojku. Ja gledam u Anu kao u televizor - pričao je Dragojević.

Foto: TvPink Printscreen

Darko Tanasijević je potom upitao Davida kako se on osećao kada ga je Ana izbacila iz hotela i nazvala ga svakojakim pogrdnim rečima.

Ana je sinoć naoštrila zube, vikala je na tebe, rekla ti je da si folirant. Ti si bio prilično zbunjen. Da li te je iznenadila njena reakcija - upitao je Tanasijević Davida.
To raspravljamo nas dvoje van stola. Meni je normalno kako se ona ponela. Njoj se sve skupilo, ja nju razumem. Morala je da pukne, emocije su proradile - odgovorio je on.

Foto: TvPink Printscreen

Ana te je u ranim jutarnjim satima isterala kao kuče iz hotela - upitao je Darko Dragojevića.
Tako je postupila. Okej. Gadno je bilo, otišao sam sa stvarima i pričao sa Lazarom. Šta je bilo biće. Ja sam rekao Lakiju juče da me je isterala kao kera - rekao je Dragojević, pa objasnio da ne primećuje da je njegovo ponašanje razlog za njihov raskid:
Ja sam đuskao sa Marijanom, ali se meni devojka nije svidela. Pogledao sam u Miljanu, šta zar ja sad flertujem sa njom. Ja nisam za te svađe. Ja više ne znam ko sam - dodao je on.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: KAO STRANCI! Ana ISKULIRALA Davida, on na sve načine pokušava da joj priđe! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'