AKTUELNO

Povredilo ju je njegovo ponašanje.

Ove noći predstavnici sedme sile postavljaju škakljiva pitanja stanarima Bele kuće o svim dešavanjima koja su obeležila prethodnu nedelju. Voditelj i urednik portala Pink.rs Darko Tanasijević imao je pitanje za Anu Korać.

Naime, tokom prethodne večeri došlo je do svađe između Ane i Davida Dragojevića i to zbog Stanije Dobrojević, koja je izjavila da smatra da bi ona i ovaj zadrugar imali veoma korektan odnos da nije nje.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Zbog ovoga je Koraćeva pobesnela i izbacila ga iz hotela govoreći mu pogrdne reči jer je shvatila da je David svojim ponašanjem doveo u pitanje njihovu vezu.

Šta je tebe najviše povredilo, da li ta čitava priča sa Stanijom Dobrojević ili si ti posle određenog vremena shvatila da David u neki trenucima ne govori istinu i da folira - upitao je Darko Anu.
Mnogo mi je teško, skupilo mi se sve. Sa strane se uključi neka nova priča i ja sam se trudila da uvek budem nasmejana, nisam gledala sebe. Jesam ja srećna sa njim i prelepo mi je, ali jednostavno te priče oko nas... On uvek govori kako ne može da izdrži pritisak. Došlo je do svađe, rekla sam mu svašta - rekla je Koraćeva.

Foto: TvPink Printscreen

Šta je David u tebi probudio da upoznamo tvoje novo lice - nastavio je urednik portala Pink.rs.
To je zato što ja njega volim. Baš zato što nisam reagovala kada je trebalo, zato je ovako ispalo. Baš mi je bilo teško kada sam ga isterala. Mi smo imali te sitne svađe, ali to sve brzo prođe. Sada me je to sve stiglo. To sada ne mogu da kontrolišem. Mnogo ga volim i to je bolesno - pričala je Ana, kojoj su bile oči pune suza.

Foto: TvPink Printscreen

Darko je potom upitao Anu šta je to čime Dragojević uvek uspe da je odobrovolji i kupi, te da je natera da mu pređe preko nekih stvari.

Ja neću njemu da stvaram neki pritisak. Ja njemu ništa ne branim, sve progutam i bacim pod tepih. Ne volim da ga vidim tužnog - rekla je ona.

Darko Tanasijević je potom upitao Anu da li se kaje što je uplovila u vezu sa Davidom, na šta je ona dala negativan odgovor.

Ne kajem se. Normalno je što se svađamo, ja njega volim. Ne kajem se, ja sam znala da će jednom doći ovaj trenutak. Ja po prirodi nisam osoba koja se svađa - ispričala je ona.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: KAKO SE TO SAMO TEBI DEŠAVA!? Ana PRESEKLA Davida pitanjem, on nije znao ŠTA GA JE SNAŠLO! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'