AKTUELNO

'Vrtić' afera trese Belu kuću.

Zadrugari večeras gledaju šta su sve to radili kao i šta se dešavalo proteklih dana pred kamerama TV formata koji region obožava "Zadruga 2", a nakon video-snimaka akteri ih komentarišu

Foto: Zadruga - RTV Pink

Rasprava Ljube Pantović i Aleksandre Subotić sa Davidom Dragojevićem se nastavila, a sada je tema bila briga o Aleksandrinom detetu. Zorica Marković je govorila da je Biljana vodila brigu o maloj Magdaleni jer je njen sin imao koristi do toga. Polako su se svi ukućani uključili u raspravu koja je odjekivala celim imanjem nadomak Beograd.a

Moja majka je bila ovde kada je bila Nova godina. Moja majka je iz svog džepa plaćala sve to. Znaš i sama - vikao je David.
Čuvala je jer je imala koristi, kako za sebe, tako i za sina - rekla je kratko Zorica pa su akteri svađe nastavili sa opaskama.
Ja sam sve uvek trudila da svoje dete obezbedim. Nikada nisam plaćala Biljanu da brine o mom detetu. Vrtić je drugo. Nikada neću reći ništa loše o njoj.  Neću da ulazim u detalje toga - govorila je Aleksandra, dok je Ljuba negodovala njene reči, potom se uključio David Dragojević, ali i Aleksandra koja je rekla:

Foto: TvPink Printscreen

Uz mene je David imao lepe prilike da zarađuje. To ne može da se ospori. Vratio se iz Amerike da bi ušao ovde - govorila je Aleksandra, a onda se umešala Stanija Dobrojević:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Gde su hrana, briga i ostali troškovi, ko je to plaćao, koga briga za vrtić - komentarisala je Stanija, a onda su se stvari otele kontroli.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Aleksandra Subotić

#David Dragojević

'