AKTUELNO

Njihov rat ne jenjava.

Tokom večeri zadrugarima je prikazan snimak prepirke Ane Korać i Davida Dragojevića na kome se može videti da zadrugarka pridikuje Davidu što komentariše svaku situaciju u Beloj kući, osim one koja se tiče Aleksandre Subotić.

Foto: TvPink Printscreen

Povodom ovoga oglasila se i Ljuba Pantović koja je zbog onoga što je iznela o Dragojeviću ušla u verbalni konflikt sa ovim zadrugarom.

On vrti u krug, a ona ne daje odgovor. On se plaši da uđe u direktan sukob. Navučen je na tanak led zbog stvari koje je uradio. Ne ide on džabe na svađu sa mnom. Ja ovde imam dva zadatka, a to je da popravim svoj odnos sa ćerkom i da ukanalim g*vno koje je nju uništilo. Njemu to smeta, on je nas svađao. Iskoristio ju je i osramotio - vikala je Ljuba, dok je David pokušao da se odbrani.
Ja nikada nisam stajao između njih dve. Nema to veze sa mnom i sa njom.

Foto: TvPink Printscreen

Ljuba nije štedela reči za Davida, pa je ovo iskoristila kao priliku da ga prekori za sve probleme kroz koje je Aleksandra prošla zbog njega, dok je on bezuspešno pokušavao da se odbrani.

Pročitajte još: Ukućani ostali šokirani kad su čuli da su Toma i Nadežda opet imali S*KS, a onda su otkrili da li rade na BEBI! Marija Kulić smatra da je Panić s Biljićevom samo da bi dokazao da nije gej (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'