AKTUELNO

Želela je da se udalji od njega.

Stanija Dobrojević razgovarala je sa Miljanom Kulić o fakultetima, a nakon toga odlučile su da pređu na ljubavne teme. Tom prilikom Dobrojevićeva je svojoj cimerki iz Bele kuće rekla kako je u "Zadrugu 2" ušla iz inata prema bivšem dečku.

Foto: TV Pink Printscreen

Stanija je istakla kako je bila u vezi dve godine i da je u maju prošle godine raskinula sa svojim tadašnjim dečkom. Zatim je rekla da je ušla u rijaliti kako bi prekinula kontakt sa njim, ali i da je doživeo nervni slom kada je Stanija uplovila u romansu sa Vladimirom Tomovićem.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne znam šta sam. Moram da izađem da vidim koji mi je status. Zamisli na kraju bude Vladimir. Ja sam bivšem iz inata ušla u Zadrugu. Mi smo raskinuli u maju i tako se mirili. On je to razvlačio do avgusta. Sve je mislio da ću ja da sedim kod kuće i da čekam da se pomirimo - govorila je Stanija.

Foto: TV Pink Printscreen

Onda sam došla na putovanje i desio se poziv za Zadrugu i njemu iz inata uđem. Taman dođem ovde, budem izolovana, nemam kontakt... I još se desio Vladimir i on (biviši dečko) dobije nervni slom zbog toga. I neka je! - dodala je Dobrojevićeva.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Stanija Dobrojević

'