AKTUELNO

Ušli u veliku raspravu!

Od koga su nasledili slavu i čija je to slava koju su proslavili juče Aleksandra i Karađorđe Subotić, povela se polemika među ukućanima tokom pauze kada su danas u "Zadruzi 2" bila organizovana "Pitanja gledalaca".

Foto: Zadruga - RTV Pink

O ovoj temi Aleksandra Subotić pričala je sa ocem Karađorđem, Lepim Mićom i Borom Santanom u dnevnoj sobi, a u isto vreme samo ispred Bele kuće Ljuba Pantović je ovu temu komentarisala sa Marijom Kulić i Zoricom Marković.

Ne znam šta ovde prave od toga... Najstariji je moj stric. Kuća do kuće živimo. Stric je bio taj koji je obeležavao svake godine i mi smo obeležavali kod njega. Ja sam bila u šoku kada sam juče videla Ljubu - rekla je Aleksandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Ljuba je bila na slavi kod Karađorđa, to je kraj! To je istina. Do Ljube nije moglo da se dođe na red. Juče je bilo sve top! Ali Ljuba što se veselila kod Karađorđa na slavi - rekao je Bora Santana.
Ja sa Ljubom nemam šta da se mirim - rekao je Karđorđe.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekla sam da njegova slava nije! Ko je bre slavi Zorice, bre j*bote!? Meni je drago što je ona bila srećna i treba da bude! Ako je Aleksandri sada odjednom stalo iz nekog razloga da slavi slavu, neka je slavi - pričala je Ljuba.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Rijaliti Zadruga

'