AKTUELNO

Lepše joj je ovako?

Stanovnici rijaliti programa "Zadruga 2" ovog popodneva odgovaraju na pitanja koja su im postavljali gledaoci na zvaničnoj RTV Pink - Fejsbuk stranici, a koja zadrugarima čita voditelj Milan Milošević.

Foto: TV Pink Printscreen

Prvo pitanje bilo je za Suzanu Perović, a publika je pitala ovu zadrugarku čega se uplašila pa nije želela Drvetu mudrosti da otkrije tajne kako bi videla članove svoje porodice ili blisku osobu. Inače, Suzana je tada imala dogovor sa Sanjom i Matorom da ona otkrije tajne, međutim taj dogovor je prekršila.

Foto: TV Pink Printscreen

Jako sam glupa ispala kod Drveta tada! Shvatila sam posle to. Mogla sam da odam Zlatinu tajnu koju je ona meni rekla posle Miljaninog rođendana, koje se ona ne seća. Drugu tajnu nisam znala koju. Nisam se uplašila, ali se nisam setila u tom trenutku. Tu tajnu mi je žao što nisam otkrila - govorila je Suzana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona nije htela! Nije htela nikoga da vidi. Ako je u pitanju porodica, boji se susreta sa njim i šta će im reći. A što se Mikija tiče, njoj je bolje ovde bez njega. Ja vidim da je njoj lepše sada. Da sam bila na njenom mestu, ja bih izmislila neku tajnu za svog prijatelja - iznela je svoje mišljenje Marija.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Rijaliti Zadruga

'