AKTUELNO

Otvorio dušu, pa ispričao sve!

U nastavku njihovog jutarnjeg razgovora, Toma Panić se sa Nadeždom Biljić prisetio svojih bivših ljubavi, pa joj otvorio dušu o svemu.

Foto: TV Pink Printscreen

Prvo joj je ispričao kako je tokom prve sezone najgledanijeg rijalitija "Zadruga", trebalo da uđe sa svojom bivšom devojkom Minom Vrbaški u okviru zadatka "Neobične pojave". Podsetimo, u Belu kuću su tada ulazili ljudi koji su obavljali čudne aktivnosti, a tadašnji učesnici su imala zadatak da ne reaguju na njih. Toma je želeo da tada veri Minu, a i prsten je već bio spreman, međutim, Mina je tada ušla sa svojom majkom Ivanom Vrbaški.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Zatim se osvrnuo na to kako je taj prsten završio kod bivše učesnice "Zadruge 2" - Darije Stević. Ispričao je kako je ona bila njegov fan i da je tada imala dečka koga je lagala, pa nastavio.

Već sam pomislio da će da slaže nešto za mene i opet idem u vatru. To je dileja. Bili smo u kafiću, bio je rođendan. Ona je izmislila da ja nisam pare za piće. Mi na Srebrnom jezeru i neka baka dolazi, i ja se sp*dam sa tom ženom, kao "Ovo mi je verenica". Ja pitam Dariju: "Kad ti rođendan?". Reče mi nešto, ni ne znam šta mi je rekla. Popili smo piće, nadam se da sam ispao korektan. Žurim da stignem kući, majka me čeka. I ja napravim tu fotke, hajde da se sp*damo za Instagram. Ja slikao s*se njene. Sutradan portali gore - "Toma se verio". Ja sam u tom periodu imao devojku. To je moja bivša devojka, sa kojom sam se i mirio i svađao. Da sam njoj taj prsten dao, to bi aludiralo na veridbi. Ja dam to Dariji. Taj prsten je u zalagaonici sad, založio sam ga za 500 dinara. Eto, poznata je po tome što je moja lažna verenica - pričao je Toma.

Foto: Tv Pink Printscreen, Printscreen Instagram

Onda se osvrnuo na svoj odnos sa novinarkom portala Pink.rs i bivšom učesnicom "Zadruge 2" Katarinom Ristić, kao i sa pevačicom Oljom Bajrami.

Počelo je Olja i ja. I onda sam je pre bilo čega, ja sam tu ispoštovao i Olju i Keti. Kazem ti, Keti sam ispoštovao. Sve je to super, ja imam nekog ovde ko mi se sviđa i to je to. I onda je ona ušla. Kakve su one svađu imale, ja ih gledam i ne verujem. Ne znam kojoj da priđem. I onda se razderem: "Keti, ti idi kući!". Šta će ona ovde? Ona je za mene i dalje žuto pilence malo. Šta ćeš mi ovde? Ovakva baraba - govorio je maneken.

Foto: TvPink Printscreen

A potom objasnio misterioznu šifru "Feniks", koja je izazivala mnogo polemike na početku rijatija.

I Feniks nije Keti. Pazi sad ovo, ja sam to pričao Olji. Feniks je devojka jedna tamo, koju ja poznajem 7, 8 godina. To je devojka kojoj sam ja prišao prvi u životu. Mi smo goreli, ja to tebi ne mogu da opišem, a mi nikad ne možemo da budemo zajedno. Ja joj kažem: "Hoćeš da te pozdravljam napolju? Ti si Feniks". Da li ima dečka ili nema, ne znam. U međuvremenu, ja sam sa Keti u vezi. Sad kad bih ušao u "Zadrugu", ja razmišljam, i ako hoću da pozdravljam Feniks, ova (Keti) napolju će se pitati "Ko je ova Feniks?". Ova devojka što je Feniks, ona zna o čemu se radi i ja kažem Keti, pošto smo mi krili tu vezu: "Keti, vidi, pošto ja tvoje ime neću da izgovorim...", ja sad smislim da obe u jedno: "Feniks ću tebe da zovem", kaže ona "Može, nema veze" - rekao je Toma.
Evo sad Keti zna odakle Feniks - nasmejala se Nadežda.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: KADA ĆEŠ PONOVO BITI ĐOGANI, A NE KOCKAR? Luna nakon pitanja odlučila da progovori o svojim aktivnostima za ruletom! (VIDEO)

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilozima u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Nadežda Biljić

#Tomislav Panić

#Zadruga 2

'