AKTUELNO

Svađale se do zore!

U dobro poznatom terminu, u Belu kuću ušetao je voditelj Milan Milošević, kako bi se zajedno sa zadrugarima suočio sa intrigantnim pitanjima gledalaca. Kako je prošla nedelja bila i više nego burna, zadrugari su imali dosta zanimljivih pitanja od strane publike.

Foto: TV Pink Printscreen

Poslednje pitanje stiglo je za Suzanu Perović, a publiku je zanimalo kada će Zlata i ona prestati da prave gledaoce ludima kada svi znaju da su se njih dve posvađale u ponedeljak, jer ju je Đurkovićka odala i rekla da je Suzana imala intimne odnose sa Mikijem Đuričićem. Publika je pitala Suzanu kako ju je Zlata ucenila, pa sada mora da ćuti o svemu?

Foto: TV Pink Printscreen

Ne! Apsolutno ne! Čime ona mene drži u šaci? Nema razloga da ona mene ucenjuje! Nema razloga! - pričala je Suzana.

Milan Milošević je zatim odjavio večerašnju emisiju i rekao zadrugarima da se ponovo vide sutra od 16 časova, kada će nastaviti da odgovaraju na pitanja gledalaca. Čim je voditelj izašao, Suzana je ušla u dugotrajnu svađu sa Zlatom Đurković i Zoricom Marković.

Foto: TV Pink Printscreen

Inače, ranije večeras Zorica Marković je izjavila za crnim stolom kako joj je Zlata Đurković rekla da su Suzana i Miki imali intimne odnose na imanju, ali da se to nije dogodilo u kupatilu.

Ništa se Zlati nisi poveravala? Gledalac misli da si ti sve servirano rekla Zlati, da bi ona tebe... Mi to ne znamo, znate vas dve. Ti ispadaš budala, a ona ćuti! Daj odj*bite ljudi! Ja tebe ne mogu da prepoznam! Miki je sve govorio iskreno! Jeste se ljubili sto puta?- pričala je Zorica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nemam šta! Neka ona kaže! Ne može ona mene da ucenjuje! Sada je lako pričati kada nema Mikija! Čime ona mene ucenjuje, čime? - rekla je Suzana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne znam ništa što nisam rekla! Nemam šta da kažem! Ja neću da pričam ono što su oni meni pričali! Šta da kažem? Šta je meni Miki rekao? Ne pada mi na pamet! - govorila je Zlata.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Rijaliti Zadruga

'