AKTUELNO

Iako su bile na krv i nož, uspele su da reše sve probleme.

Ukućani najgledanijeg rijaliti programa "Zadruga 2" ove noći odgovaraju na pitanja gledalaca, koji su proteklih dana na zvaničnoj Fejsbuk stranici - RTV Pink, pitali zadrugare sve ono što ih zanima.

Voditelj Milan Milošević pročitao je pitanje i za Jovanu Tomić Matoru, u koju se uključila i Sanja Stanković.

Foto: TvPink Printscreen

Rekla si da ste bolji vi što ste došli na Aleksandrinu slavu, nego oni što nisu. Na koga si tačno mislila, Staniju, Lunu, Anu ili Davida - glasilo je pitanje.
Stvarno se videlo da me je pozvala od srca, ali eto, ja imam takvo mišljenje o njenoj situaciji, lepo je što je ovo uradila. Rekla sam da bih volela da se ne događa ovo više. Ja sam se pokajala za ono veče sa Stanijom i Aleksandrom - rekla je Matora.

Foto: TvPink Printscreen

Što se tiče Jovane i Sanje, ja sam ih stvarno pozvala od srca. Kada smo dobile zadatak za Zadrugoviziju, videla sam da je Sanja zaista draga. Drago mi je što su došle - dodala je Subotićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Jovana je meni draga, mnogo je volim i naravno da u otići na njen rođendan uvek. Kakav ona odnos ima sa Markom, to nije moja stvar. Sa Aleksandrom nemam nikakav konflikt, imale smo male svađice, ali nema dobar odnos sa Markom, i ja zbog njega nisam htela da idem - izjasnila se Luna.

Kako je sve to izgledalo pogledajte u nastavku teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'