AKTUELNO

Ovo je saznala od Zlate!

Voditelj Milan Milošević i ove srede posetio je Belu kuću, kako bi mogla da počne emisija "Pitanja gledalaca", kada najverija publika ima priliku da propituje zadrugare sve ono što ih je zanimalo proteklih dana.

Foto: TV Pink Printscreen

Suzana Perović dobila je pitanje da li se druži sa Zlatom Đurković samo zato što laže isto kao i ona, gledaoci su napomenuli da je publika jasno videla Suzanine intimne akcije sa Mikijem Đuričićem, a onda su ukućani ušli u raspravu.

Foto: TV Pink Printscreen

Zlata i ja smo dosta slične, Zlata i ja se generalno najmanje družimo. Mogu na prste da nabrojim koliko puta smo pile kafu. Ona to nije znala, a što je to rekla za Mikija, to pitajte Zlatu! - govorila je Suzana.

Foto: TV Pink Printscreen

Zašto sam slagala? Ja sam iznela svoje mišljenje, nisam ništa slagala! Ja sam iznela svoje mišljenje da je ona bila, na kontu onoga što je ona meni rekla. Ona je meni nešto rekla, a ja neću reći šta! Da, podjednako lažemo - izjavila je Zlata.
Zlata je meni rekla: "Nije bilo u toaletu, ali je bilo u okviru ovog imanja", kao da je znala - umešala se Zorica Marković i otkrila još jedan detalj.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Suzana Perović

'