AKTUELNO

Rešila o svemu da progovori!

Stanovnici hiper-rijaliti programa "Zadruga 2" u noći sa srede na četvrtak odgovaraju na pitanja koja su im postavljali gledaoci na zvaničnoj RTV Pink - Fejsbuk stranici, a koja zadrugarima čita voditelj Milan Milošević.

Nakon rasprave zadrugara, naredno pitanje bilo je za Aleksandru Subotić i Davida Dragojevića. Naime, afera oko ,,lažne trudnoće" večeras je doživela vrhunac, kada je Aleksandrina majka Ljuba Pantović ustala i obelodanila sve o pomenutoj temi.

Foto: TvPink Printscreen

Bili ste spremni da glumite lažnu trudnoću. Zanima nas da li sada sve ovo glumite - glasilo je pitanje za Aleksandru i Davida.
Ja nisam glumila nikakvu lažnu trudnoću, nemam potrebu da glumim. Svesna sam šta sam napravila, zahvalna sam što mi je pružena druga šansa - izjavila je Aleksandra.

Foto: TvPink Printscreen

Ja ću reći da je sve ovo laž - šapnuo je David svojoj novoj devojci Ani Korać, dok je Aleksandra imala svoje izlaganje.
Razumem pitanje, da, ja sam rekao šta smo mi lagali, meni je pao teret kad sam ispričao. To sam radio kada sam bio uz nju, i sve to... Ne igramo igru, i sve to, niti živim u prošlosti, niti u lažima - dodao je David.

Foto: TvPink Printscreen

Ne glume ove njihove svađe. Samo smatram da koče jedno drugo da se saznaju neke stvari. Mislim da bi Aleksandra trebalo sve da iznese, ako ništa drugo, zbog toga što je on uradio tebi, nemoj da ga kočiš da sahrani samog tebe i još dosta toga ima da se kaže, da pokaže šta je ta prikaza David. On je njoj uradio jako ružnu stvar, osramotio je. Čemu njene opomene oko toga, ako je njemu jezičina brža od pameti, pusti ga - bila je jasna Ljuba.
Iz poštovanja prema njegovoj porodici - dodala je Subotićeva.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'