AKTUELNO

Niko nije ostao ravnodušan zbog ovoga!

Rat koji se i dalje vodi u porodici Subotić otkrio je jezive detalje iz njihovog porodičnog života, a u istoriji rijalitija niko nikada nije video ni čuo da jedna porodica može biti u lošim odnosima kakvi su trenutno njihovi i u Zadruzi, ali i u spoljnom svetu.

Ono što je posebno zaintrigiralo sve je priča o Ljubi Pantović i njenom ljubavniku sa kojim je započela vezu kad je njen bivši suprug Karađorđe Subotić bio uhapšen. Naime, njih dvoje su navodno prodali bager koji je Karađorđe posedovao, a bez njegovog znanja završio je u vlasništvu druge osobe.

Foto: TvPink Printscreen

Zbog ovoga su Nadežda Biljić i Zorica Marković odlučile da se našale na njihov račun, pa su u emisiji radija ,,Amnezija" otpevale pesmu u kojoj se pominju Karađorđe i čuveni bager, a Biljićeva se oglasila kao nova vlasnica istog.

Ja ću njemu pokloniti bager, moj muž je umro pre 5 godina, roknula ga srčka. Ja moram da gledam Zadrugu. Pričaju o bageru, ja se setih Karađorđa da ga on vozio pre nas. Daću mu bager, samo da je moj, kakav je! - pričala je Nadežda u ulozi žene koja je kupila bager.

Foto: TvPink Printscreen

Zatvorska je tuga pregolema, Karađorđe robija, a bagera nema. U zatvoru već duže je vreme sa 20 posto cene. Gledaj ćerko bagera, Ljuba nam ga otera. A to Ljubi nije sve, nije sve i pastuv ode u kobasice - pevala je Zorica.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Nadežda Biljić

#Zorica Marković

'