AKTUELNO

Ništa nije moglo da ga spreči da ispriča ovo.

Od samog starta najgledanijeg rijalitija, Savo Perović i Luna Đogani postali su prijatelji, a njihov odnos intrigirao je širu javnost, naročito nakon što je blogerka uplovila u vezu sa Markom Miljkovićem.

U emisiji ,,Pretres nedelje sa Milanom", Miljković se po prvi put otvoreno oglasio povodom njihovog prijateljstva, pa priznao da ne smatra da joj je Savo pravi drug.

Foto: TvPink Printscreen

Trenutno je jedini moj prijatelj Luna, a kod mojih lično prijatelja ne postoji prećutkivanje ni guranje pod tepih. Ako treba nešto da rešimo, to se rešava iste sekunde. Nevezano za Zadrugu. Kada smo mi raskinuli, video sam da joj nije baš najjiskreniji prijatelj. Nisi pustio da stvari idu svojim tokom, to je dodavanje ulja na vatru - rekao je Marko.

To što joj je Savo često ukazivao na greške i iznosio svoje mišljenje se pogrešno protumačilo u očima svih ukućana, a Marko je posle njegovog izlaganja doneo zaključak šta misli o njegovim emocijama prema Luni.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam se pogrešno izrazio. Svaka situacija koja mi se nije dopala, ko god da uradi nešto loše, ja sam njoj rekao u momentu kad se sve to dešavalo. Ja sam njoj rekao da ja ne mogu da uđem u njenu emociju i da joj kažem šta joj odgovara, a šta ne. Najbolje ćeš da uradiš onako kako sama osećaš. I kad je najgora situacija bila, rekao sam joj da treba da sluša sebe. Ne želim da se trese i da lomi sve okolo, na tome sam joj uvek zamerao. Nijedna njihova svađa nije vredna toga da histeriše - pravdao se Savo.

Foto: TvPink Printscreen

Ne mislim da je on zaljubljen u nju, ali on je tu bezuslovno tu za nju. Može da se protumači da je baš obožava, ali da je zaljubljen, to ne - rekao je Marko.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Marko Miljković

#Savo Perović

'