AKTUELNO

Volela bi da se čuje sa Biljanom.

Aleksandra Subotić ustala je pred svima i potvrdila navode koje je preko dana prenela Zorici Marković. Naime, Subotićeva je primetila da je njen bivši verenik David Dragojević gleda, dok se grli i ljubi sa novom devojkom Anom Korać.

Foto: TvPink Printscreen

Međutim, ono što je Subotićeva otkrila bile su reči Davidove majke Biljane Dragojević. Aleksandra je odlučila da ispriča šta joj je to Biljana rekla pre nego što je ušla drugi put u rijaliti program "Zadruga 2".

Foto: TvPink Printscreen

David je tu komentarisao, kako ih je Biljana pozdravila, a mene je ona ispratila sa rečima da ga prva ne diram, ali ako počne da me gazi, da gazim i ja njega! Ja nju zaista mnogo volim, mnogo poštujem, to je žena koja je po prirodi slična meni. On mi je uvek govorio da ga podsećam na mamu. Ja ne znam da li je Mungos uticao na nju ili šta već... Volela bih da se čujem sa Biljanom i da se vidim. Posle svega što smo zajedno prošle i koliko nam je bilo teško, zajedno smo plakale, meni je nekako nemoguće da se tek tako sve preokrenulo. Hvala joj što je sve uradila za mene - otkrila je Aleksandra.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'