AKTUELNO

Mnogi zadrugari bi odmah zgrabili ovu priliku.

Veliki šef se večeras obratio zadrugarima. Naime, on je u dogovoru sa najbržim portalom u Srbiji Pink.rs došao na ideju da pobednice novinarkog žirija na ''Zadrugoviziji 3'' Suzana Perović, Jovana Tomić Matora i Stanija Dobrojević otkriju tajnu kako bi dobili vrednu nagradu, a to je pet minuta sa članovima porodice.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Prva koja je imala razgovor sa Drvetom Mudrosti u kom je otkrila dve tajne, od kojih je jednu morala da kaže usmeno, a drugu da napise je Suzana Perović. Ona je ipak odbila da učestvuje jer smatra da to nije pošten način preko kojeg bi dobila vrednu nagradu.

Drvce, baš bih se posle osećala loše ako bilo šta kažem. Baš mi je to kao cinkarenje. Sve razumem - govorila je Suzana pa je odbijala da mu kaže tajne.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Mnogo ću se loše osećati. Kao izdajnik. Ne mogu. Evo, ja neću dobiti nagradu. Izvini - rekla je Perovićka.

U video-snimku ispod pogledajte kako je ona odbila da otkrije tajne zbog nagrade.

Kasnije kada je Jovana Tomić Matora dobila priliku da otkrije tajnu, ona je priznala da se sa Stanijom Dobrojević dogovorila da njih dve ne pričaju tajne kako bi Suzana osvojila vrednu nagradu.

Suzana se očigleno uplašila reakcije svoje dece, supruga, ali i Mikija Đuričića koji je napustio rijaliti zbog zdravstvenih problema. Podsetimo, Perovićka je često znala da ogovara druge i koristi se lažima što je bio najveći problem u njenoj turbulentnoj vezi sa Mikijem.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Suzana Perović

'