AKTUELNO

Nikoga nije poštedela!

Večeras će biti održano izbacivanje, pa je tim povodom voditelj Ognjen Amidžić ušao u ''Zadrugu 2'' kako bi intervjuisao zadrugare koji su digli najveću prašinu u nedelji na izmaku.

Foto: Zadruga - RTV Pink

U "Šiša bar" je došla Stanija Dobrojević. Ona je komentarisala ponašanje Marka Miljkovića na žurkama, Zadrugoviziji 3 i drugarici Maji Marinković.

Sam je rekao da mu je pogled išao prema meni. Marko je govorio da mu ja ličim na njegovu bivšu devojku. Maja je na te njegove poglede reagovala, to je njoj prijalo. Poveravala mi se zbog toga, davao joj je signale. Ja sam morala da kažem istinu, zamerila mi je to... Želela je da ga zaštiti. Zbog toga su posle raskinuli Marko i Luna. Mislim da se Maji sviđa Marko. On se igra sa njima, on je opasan. Ide đonom i tako - govorila je Stanija pa je priznala da smatra da Marko ipak voli Lunu:

Foto: Zadruga - RTV Pink

On voli Lunu, ali se folira da ne. Shvatam da Luna ne može bez njega, ali ipak može on da je vrti oko malog prsta - rekla je ona.

Dobrojevićeva je potom komentarisala Karađorđa Subotića, ali i nekadašnju prijateljicu Aleksandru Subotić u koju se i te kako razočarala.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Karađorđe se postavio kao dobar prijatelj. Prihvatila sam Aleksandru, i na njenoj sam strani. Moj stav je takav bilo ko da je u pitanju. Krenula je afera da je ona ljubomorna na mene. Osećala sam to, ali je na Uskrs rekla da sam moralna nakaza. To me dotuklo! Karađorđe me posle iznenadio, nema mleka, nema jaja. Danas došlo pismo da se bira dvolična osoba, Aleksandra bira mene pored Davida. Nije mi ništa jasno. Posle ustaje Karađorđe, tu sam poludela i oplela po njima. Ne treba mi ta lakrdija Subotića - detaljno je govorila Stanija.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink

I.R.

#Stanija Dobrojević

'