AKTUELNO

Otvorila dušu!

Luna Đogani večeras je u razgovoru sa voditeljem Ognjenom Amidžićem napravila presek vrlo turbulentne nedelje koja je na izmaku. Veza koju je imala sa Markom Miljkovićem ove nedelje doživela je krah, a zatim i nastavak.

Foto: TV Pink Printscreen

Na samom početku razgovora Luna je rekla kako joj najviše nedostaje trenutno mama, pevačica Anabela Atijas, koju bi najradije zagrlila u ovim danima. Blogerka je zatim počela da priča o Marku, za kog je rekla kako ne zna kako sa njom treba da komunicira.

Foto: TV Pink Printscreen

On ide grubo... Ne zna rečima... I tu nastaje problem između nas. Trenutno smo na pola puta. Poslednji put smo raskinuli jer nisam osetila poštovanje sa njegove strane. Možda ja to jesam preuveličala, ali mislim da je hteo da se inati i igra se sa mnom, ne znam čega. Onda je bilo to na žurki, gde sam videla da gleda u druge devojke. Ja sam videla da gleda druge devojke. Pa, neka i gleda! Sedam dana nismo bili zajedno i to je za nas mnogo - rekla je Luna.

Foto: TV Pink Printscreen

Pokušaćemo još jednom. Trenutno je sve okej, da ne ureknem. Ono što meni smeta, on će da ublaži, ono što njemu smeta, ja ću da ublažim. Ja ću dati sve od sebe da ovo uspe. Želim da ja budem dobro, da budem sigurna u sebe, da vratim to samopuzdanje, da budem ona Luna koja sam bila pre prve "Zadruge". Najbitnija sam trenutno sebi - nastavila je Luna.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Đoganijeva je zatim komentarisala svađe Marka Miljkovića sa zadrugarkama, a tom prilikom je za sve okrivila Maju Marinković. Podsetimo, Maja je pre nekoliko dana okupala Marka mlekom.

Foto: TvPink Printscreen

To je više neka vrsta sujete prema meni. Njoj se Marko svideo na početku, bila mu je simpatična, radio je šta je radio i ostavio je. Nikada nije imala sa njim ono što je ona želela. Ja sam njoj problem, a ne Marko. Ne znam šta da kažem, a da je ne uvredim. Previše smo joj dali na važnosti. Mislim da je vreme da je ugasimo - dodala je blogerka.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Luna Đogani

'