AKTUELNO

Njihovoj svađi se ne nazire kraj.

Večeras zadrugari odgovaraju na škakljiva i veoma intrigantna "Pitanja novinara", a naredno pitanje bilo je upućeno Jovanu Tomić Matoru.

Pripadnike sedme sile interesovalo je zašto je Matora rekla Sanji Stanković da ne obraća pažnju na Staniju Dobrojević jer je ona čula svakakve priče za nju i koje su to priče.

Foto: TvPink Printscreen

Jedini razlog zbog kog ja ovde ustajem jeste to kad devojke nju prozivaju, a ja sam za njih čula svakave priče napolju. Ne znam koji muškarac bi sedeo i ćutao na to. Rekla sam da sam čula razne priče za Staniju, kad mogu da prozivaju Sanju, ja nemam problem da pričam za njih. Stojim iza svih svojih reči. Ovde je poenta da se dokaže ko je veća ili ko je šta. Misle da će oprati sebe ako kažu za nekog da je nešto. Ja slušam te priče za Staniju. Ona je rekla da se naoružala informacijama za Sanju, ja mogu da kažem da sam svašta čula za nju. Pa čak i da se utvrdi za bilo koju devojku ovde čime se bavila, zašto to nekoga pere. Eto ovde je Mina ustala i priznala, i šta je ko dobio time. Ti si sad manje đubre. Krivo mi je što sam rekla to Staniji i Aleksandri. Sanja mora da prihvati da će je ta etiketa pratiti, to jednom kad se kaže, ostaje stalno - pričala je Matora, a zatim dodala:

Foto: TvPink Printscreen

Ja se bavim takvim poslom da ne želim da pričam ko mi je šta rekao za Staniju. Ne želim da pominjem druge ljude, da sebe dovodim u tu situaciju. Neću da se nastavljam na tu temu, nama dvema se više ni pogledi ne susreću - istakla je Tomićeva.
Da bi spasila vezu treba da gazi po meni, sad je rekla da sam prostituka, da je čula neke priče. Ja bih volela da ona iznese ime, prezime, da vidim ko je taj ko širi te priče. O meni je već sve izlazilo, sve sam tužila, sve sam dobila na sudu. Ja u Srbiju dolazim samo kad je rijaliti u pitanju i pevanje, ja se ne krećem po klubovima, ali imam bivšeg dečka koji je bio sa one strane zakona, i on mi je ispričao. Sve o madam, koja ih podvodi - navela je Stanija.

Foto: TvPink Printscreen

Ova svađa se odužila, a Stankovićeva jedina nije dala svoj komentar, dok je njena devojka nastavila da se raspravlja sa Dobrojevićevom.

Ne gledaj devojku zbog Soraje! Smuvaću se sa Sorajom, ako raskinem sa Sanjom. Ona je toliko moćna čim može tako da izludi ove devojke - urlala je Matora.

Foto: TvPink Printscreen

Informacija koju imam nema veze sa Sorajom, rečeno mi je da kažem Sanji da ju je pozdravio Mihajlo. Očekivala sam od Ane Korać da me dira, ali ona me ne dira. Ali sa Sanjine strane očekujem netrpeljivost - izjavila je Stanija.

Foto: TvPink Printscreen

Ako dokažeš da je ona prostitutka, hoćeš ti biti manja prostitutka? Mi smo fejk? A to što je došao Kristijan i otvoreno čovek pričao šta ste vi radili, to je bilo fejk. Čovek je sve ispričao. Tebi su ljudi sve i svašta pričali o tebi i Vladimiru, što svima njima ne kažeš nego samo Sanji - nastavila je da viče Tomićeva.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: DA SE ISTOPIŠ: Matora legla na pod pored Sanje, pa SPAVALE ZAGRLJENE! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Rijaliti Zadruga

'