AKTUELNO

Blogerka je sve vreme gledala u pod.

Zadrugari znaju veoma dobro da veče kada novinari u rijalitiju "Zadruga 2" postavljaju pitanja neće biti ni malo lako. To je bio i slučaj i ove večeri.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Novinar i urednik portala Pink.rs Darko Tanasijević je zamolio da ustanu Mina Vrbaški, Pavle Jovanović i Maja Marinković. Njega je zanimalo da joj njih troje otkriju ko je kome gledao određene delove tela tokom ''Zadrugovizije 3''. Prva je rekla šta ima Mina.

Ja sam nešto sa Markom komentarisala i rekla sam da Maji uvek ispadaju bradavice. Ne mogu da se setim da li ona sada bila na sceni. Marko je pogledao i rekao ''Šteta što nisam video'' posle toga smo se smejali. Sedela je pored Pavla, samo sam sa Markom pričala. To je jedino što sam rekla. Marko je komentarisao to. Luni nisam htela da kažem to, nije bilo potrebe - priznala je Mina, a onda je Pavle imao reč:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ne sećam se da je bilo šta rekao povodom toga. Rekao sam Maji da ne treba da je bude briga ako je možda bradavica ispala. Nisam čuo šta je Marko rekao - priznao je Pavle.

Na kraju, Maja Marinković o kojoj se polemiše je ustala da kaže svoje viđenje situacije.

Marko mi je rekao da je čuo da mi je ispala bradavica. Ja sam mu rekla da nije. On je više puta ponavljao da su mu ljudi rekli, a da to nije video. Smeškao se sve vreme, eto to je istina. Hvala ti Mina što si iskrena i rekla si sad sve ovo. Konačno je izašla istina na videlo - govorila je Maja Marinković, a onda se umešao Marko Miljković.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Da li je sve to istina, ili one tvrde da je istina? Ja sam siguran da je Mina rekla da sam ja izjavio da mi je krivo što nisam video. To nisu moje reči. Ona se zaklela u svog brata da je doslovce mene citirala. Vrlo je bitan kontekst. Istina i kontekst su dve različite stvari. O ovoj maloj dr*lji neću da pričam. Njene bradavice su za mene ispričana priča - demantovao je Minu Marko.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Luna Đogani

#Mina Vrbaški

'