AKTUELNO

Ništa nije izostavila.

Petak je dan kada je u rijalitiju ''Zadruga 2'' izuzetno napeto jer u večernjim časovima zadrugare očekuje nešto što najmanje vole - emisija "Pitanja novinara".

Foto: Zadruga - RTV Pink

Pitanja su se nizala, a jedno se odnosilo na Mariju Kulić. Predstavnika sedme sile zanimalo je da prokomentariše odnos Lune i Marka, ali se ona više zadržala na blogerki o kojoj je rekla:

Luna se u prvoj sezoni pokazala kao osoba bez emocija i vrlo je bilo bezobrazna. Loša je bila za druge, ali i za sebe. Sada je pokazala da je dno od devojke. Obrukala je ženski rok. Bez samopoštovanja. Nijedna majka ni žena ne bi želela da bude takva. Strašno. Majke mi. Ona je pokazala sve najgore, prema tome mogu reči da će joj vrlo teško biti sa muškarcima. Rijaliti nije sve, njen život tek treba da krene i da bude srećna. Treba da radi na samopouzdanju. Ona bi prešla i preko prevare, samo da bi bila sa njim. Ja znam da neće biti zajedno, možda malo zbog medija, da ispadne da veza nije bila fejk. Mislim da i ona malo glumi ovde, ona ne može da funkcioniše bez muškarca. Za Marka sam sigurna da je biseksua*ac. Čula sam da je bio makro. Ne mogu da tvrdim... - govorila je Marija, dok je Marko govorio sebi u bradu opaske na njen račun.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Novinar je zamolio da mu Marija prokomentariše pomirenje Marka i Lune i njegov odnos sa Majom Marinković.

Ja sam na svakoj žurki prisutna, pa gledam te sitnice. On je nju namerno gledao da bi počeli ljudi da je napadaju. Luna je ta koja nema prava da se meša i buni. Maju ne krivim uopšte. Ima pravo da igra i da gleda. Nikada devojka nije kriva, već samo muškarac. Fejk veze su ovde i David i Ana, Rebeka i Petrući. Sve je fejk - govorila je Kulićeva.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Luna Đogani

#Marija Kulić

'