AKTUELNO

Bilo im je oboma teško dok su bili razdvojeni.

Petak veče je u rijalitiju "Zadruga 2" rezervisana za emisiju "Pitanja novinara" kada zadrugari odgovaraju na škakljiva pitanja predstavnika sedme sile.

Naredno pitanje bilo je upućeno Luni Đogani, a novinari su želeli da čuju da li se ona plaši da će ponovo biti ostavljena, s obzirom na to da je uvek njihovu vezu raskidao Marko Miljković.

Foto: TvPink Printscreen

Sad ne razmišljam o tome, sad imam osećaj kao da smo tek ušli u vezu. Preselili smo se, imamo novi krevet, kao da smo počeli opet da flertujemo jedno s drugim, kao neki novi početak. Oboje želimo da sve bude kako treba i da ne radimo ono što onom drugom smeta, da se fokusiramo jedno na drugo i da sve ljude izolujemo. Ne razmišljam negativno, niti o budućnosti, razmišljam šta će biti danas i sutra, tako sam srećnija. Ovo sve je učvrstilo naš odnos. Ovo poslednje što se desilo je bila kap koja je prelila čašu, to nije bio jedini razlog što smo se razdvojili, danima smo zamerali jedno drugom, ali kad smo se razdvojili videli smo da ne možemo, kraj, nema šanse. Ne znam šta da uradim, svi pričaju "Biće bolje, smej se", ja šta god da radim ja sam nesrećna, tužna, kad ga vidim kao dva stranca, vidim ga kako gleda u naše slike... Mnogo mi je bilo teško. Ali sad se osećam da mi je možda i trebalo da se razdvojimo da bih shvatila da su moje emocije jake, da mi je mnogo stalo do njega, ali ne želim da pričam o budućnosti, lepo mi je trenutno, srećna sam - navela je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

Naš odnos sad je idealan posle ovog mučnog raskida. Ja sam taj koji krije emocije, Luna ispoljava emocije. Ja sam generalno takav, ne volim da pričam kako se osećam, ja više volim delima i kroz postupke da osoba koju volim i koja mene voli shvati to. Mislim da gledaoci imaju jako dobru sliku i o našoj vezi, pre raskida, za vreme raskida, tako da nemam šta puno da pričam. Super se osećam, dobro je što smo promenili krevet, bitne su ovde te neke stvari, promenimo ljude koji su oko nas, nema veze što ne pričam sa pola ljudi sa leve strane, ja dolazim u miru, ko želi rat, da Bog da mu bio u kući. Luna je delimično slušala sve ljude oko sebe. Meni je tih nedelju dana pomoglo jer je ona shvatila kroz sva ta pitanja ona je shvatila ko, šta, kako, kakav sam ja. Mislim da više neće ići u pogrešnom smeru, da je shvatila da samo meni treba da veruje u ovoj kući - rekao je Marko.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: DA SE ISTOPIŠ: Matora legla na pod pored Sanje, pa SPAVALE ZAGRLJENE! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Luna Đogani

#Marko Miljković

'