AKTUELNO

Među njima je sve u najboljem redu.

Kao i svakog petka, učesnici najgledanijeg rijalitija u regionu "Zadruge 2" moraju da odgovore na sva pitanja pripadnika sedme sile, a sve to u okviru emisije "Pitanja novinara".

Foto: TvPink Printscreen

Prvo pitanje postavio je urednik portala Pink.rs Darko Tanasijević, on je želeo da sazna kako se Luna Đogani i Marko Miljković sada osećaju nakon svog pomirenja. Pošto je Luna iznela svoje mišljenje, na red je došao i Miljković koji je bio znatno uzdržaniji od svoje devojke.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja ne volim da pričam na ove lepe teme. Mene pitaj nešto onako kome bi ja da... Neko ružno pitanje mi daj. Sve se vidi. Ja sam srećan i to je sve. Ne znam šta bih puno pričao o raskidu i pomirenju. Ne želim ni da se sećam nekih detalja dok je trajao naš raskid. Luna je sve to lepo upakovala, ona je moj PR u ovim situacijama. Moja osećanja su slična, ako ne i ista. Što se toga tiče, pričanja o lepim stvarima Luna je prva, opiše situaciju, objasni osećanja, tu je ona. Ja sam navikao više da se prepirem sa novinarima nego da pričam o lepim stvarima - naveo je Miljković.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: DA SE ISTOPIŠ: Matora legla na pod pored Sanje, pa SPAVALE ZAGRLJENE! (VIDEO)

Njih dvoje su se sve vreme smeškali dok su pričali o svom pomirenju, te nema sumnje da su u vezi ovo dvoje zadrugara procvetale ruže.

Detaljnije o svemu pogledjate u snimku koji sledi.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Luna Đogani

#Marko Miljković

'