AKTUELNO

Rekla im je sve u lice!

Jovana Tomić Matora prišla je Luni Đogani kako bi popričale o dešavanjima u Beloj kući. Ono što je Jovanu povredilo jeste što je Savo Perović ustupio svoj krevet Luni i Marku Miljkoviću, jer u tom delu spavaće sobe većina zadrugara nije u dobrim odnosima sa blogerkinim dečkom.

Foto: TvPink Printscreen

Ja kad sam bila loše onaj put tri dana, ja nisam očekivala da bilo ko dođe. A ja sam došla da te zagrlim. Imam osećaj da ne smem da ti priđem - pričala je Luna.
Zato što mi je Savo rekao da ne idem. Ali tebi je sad drago jer si se pomirila sa Markom, ne interesujete da li tvoj prijatelj pati. Ti vrlo dobro znaš da nesvesno u nekim situacijama misliš samo na sebe. U pravu je Sanja, svakome je svoj problem najveći. Na tebe ovo utiče loše kao na čoveka. Mene boli k*rac za njega, ja ti pričam za naš odnos. Isto tako me je pogodilo i ovo sa Savom, ja sad ne mogu da ga gledam. Ali Sanja nikome ne zamera, ona za svakog ima opravdanja, a ja hoću da se pokidam. Mene je zabolelo to što je on uradio. Ti si čovek koji je bio tu, znaš šta se dešava između nas i ti ustupaš njima krevet. Zar ti ne osećaš dužnost da me obavestiš da ćeš usputiti krevet, kako kažeš, tvojoj najboljoj drugarici. Pa i ja sam tvoja drugarica, koja nije u najboljim odnosima sa njim (Markom) - izjavila je Matora.

Foto: TvPink Printscreen

Nisam imao potrebu, pokušaj da me razumeš, nisam hteo ništa loše da uradim. Pogrešio sam, izvini. A i taj krevet nije pored tvog kreveta - pravdao se Savo.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve izgledalo pogledajte u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'