AKTUELNO

Sigurno da će imati opravdanje i za ovo!

Zorica Marković i Toma Panić celog jutra su pričali o ljubavnom trouglu koji čine Aleksandra Subotić, Ana Korać i David Dragojević.

Kako je njihov odnos i više nego intrigantan, Toma je sada opleo po Davidu, te je razotkrio njegove krajnje namere sa Subotićevom.

Foto: TvPink Printscreen

Cela priča bi sad imala drugi domet, svi znaju da je to sve zbog para, ali nije samo zbog toga. Video da je devojka bomba, lepo izgleda, zaljubio se u početku, e sad šta u rijalitiju smeta kada vidiš lepu devojku? Ako ima priču, i to svakome prija. Zašto da ne? Biće poznat, uzeće lovu. To je poenta, nije on početka kao da nije voleo nju, jeste, ali je više izgubio smisao za to, jer su ga pojeli mediji i tu se pogubio. Ide nam se na Kopaonik, kako da idemo, a nemamo para? Daj sad da pitamo ove da nam izađu u susret. Kad vidiš da imaš prođu u toj priči, dođe lova, legne na račun, on sav srećan. Kao kad bih ja imao nekog ko će da me podržava i ide mi se na Bali i neko mi pošalje novac da odem. Pa ja ću konstantno onda da ga zovem ako mi treba nešto. I onda kad ti se to osladi, gubiš osećaj za sve. I onda kad je ovde, šta je to njemu puklo da on ne može više ovde - otkrio je Toma.
Amerika, svaka druga rečenica mu je o Americi - odgovorila je Zorica.

Foto: TvPink Printscreen

Ma kakva Amerika, ne znam šta u Americi. Ko je bio u Americi iz ove kuće? Stanija koja tamo živi, ja koji sam bio 4 i po meseca i imam lepu uspomenu - dodao je Toma.
I dođe odande u rijaliti i ništa novo ne doživiš osim svađa, nije slepa, videla je da je flertovao. I onda po njegovim rečima isparilo, šta isparilo, pa nije on bojler da ispari - bila je kratka Markovićeva.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Kako je sve izgledalo pogledajte u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'