AKTUELNO

Stankovićeva ne može da pređe preko onoga što ju ju Jovana izdala.

Tokom emisije "Gledanje snimaka" Sanja Stanković je zaplakala setivši se reči koje joj je uputila Jovana Tomić Matora prilikom žustre svađe koju su imali. Naime, plavuša je dobila priliku da progovori o lošem ljubavnom iskustvu koje je imala sa muškarcima, što joj je nateralo suze na oči.

Zbog ovoga je Sanja izletela iz Bele kuće i ronila suze, a za njom je izašla i Matora koja ju je tešila.

Foto: TvPink Printscreen

Ona će da mi priča o poštenom radu. Dok sam ja gulila noge u štiklama, a ona se j*ebala. Posle toga sam išla u klub da radim za pišljivih 30 evra. Treba da izađem odavde kako da pogledam u oči - pričala je kroz suze - pričala je kroz suze Sanja.
Svi znaju da je ona pr*stitutka. Nemoj da plačeš i pričaš o tome - tešila je Matora Sanju govoreći joj da se na obazire na reči koje joj je uputila Stanija Dobrojević, a onda je nastavila da priča:

Foto: TvPink Printscreen

Nijedan muškarac te neće odbiti zbog ovoga. Ako ne oseća znači da ne treba. Krivo mi je što sam to na taj način rekla. Ja te ljubavi nikad ne bih udarila. Pre bih sebi ruke odsekla nego te udarila - govorila je Matora Sanji.

Matora je za kraj razgovora rekla Sanji da joj želi da pronađe dečka koji će je maziti i paziti kao što je to ona radila tokom veze.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'